Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
Yeni uyeyim ama buraya uye olmadan once bir cok doktor tavsiye eden arkadaşları gördüm belki bu konu ile ilgili bilen varsa diye paylaşmak istedim. Bence reklama girmez
Anne olmak istiyorum. Yeni üye olduğum için tam çözemedim oyuzden başlık konu olayını atladım. Bir çok dr gittim ama memnun kalmadım ilk gebeliğin 8 haftada düşük ile sonuçlandı. 4vaydir deniyorum yumurtlama gününüde denk getiriyorum ama olmuyor
Anne olmak istiyorum. Yeni üye olduğum için tam çözemedim oyuzden başlık konu olayını atladım. Bir çok dr gittim ama memnun kalmadım ilk gebeliğin 8 haftada düşük ile sonuçlandı. 4vaydir deniyorum yumurtlama gününüde denk getiriyorum ama olmuyor
Ovulasyon denediniz mi düşükten sonra kontrole gittinizmi temiz mi psikoloji çok.etkiliyor hem bir yıl olmayınca gitmek.gerekiyor büyük.ihtimal doktorda bunu soyleyecek