Çok tesekkurlerHalit fırat Erden tekrarlayan düşüklerde iyi diye biliyorum. Çok geçmiş olsun. Ben de dört kez yaşadım.
Sadece tüp bebek değil detaylı araştırma da yapıyor diye biliyorum canım. Meşhur bir doktor. Ben histeroskopi oldum. Rahim filminde ve ultrasonda belli olmayan rahim dokusuyla aynı renk olduğu için sadece histeroskopide belli olan polipler varmış bebeğin yerleştiği yerde. Gelişimine engel oluyormuş bebeklerin ve kalbini durduruyormuş. Çok şükür yeniden hamile kaldım ve devam ediyor bu sefer. 18 haftalık olduk çok şükür.Çok tesekkurlerinceledim doktoru tup bebek doktoru galiba bendeki skinti cocugumun olmamasi degil hamile kalabiliyorum ama yaşamiyorlar ..sana da gecmis olsun peki sen ne yaptin?
Anladim canim sagol senin adina sevindim en azindan sebebi cikmis.ben de histeroskobi yaptirdim temiz dediler bem de pihtilaşma haric bi sorun cikmadi inş bu seferki yaşar ..Dedigin doktora gidebilirimSadece tüp bebek değil detaylı araştırma da yapıyor diye biliyorum canım. Meşhur bir doktor. Ben histeroskopi oldum. Rahim filminde ve ultrasonda belli olmayan rahim dokusuyla aynı renk olduğu için sadece histeroskopide belli olan polipler varmış bebeğin yerleştiği yerde. Gelişimine engel oluyormuş bebeklerin ve kalbini durduruyormuş. Çok şükür yeniden hamile kaldım ve devam ediyor bu sefer. 18 haftalık olduk çok şükür.
Sağ ol canım Allah razı olsun :) inşallah yaşar canım pozitif ol içindeki o vesveseyi sustur çünkü şeytan 9 ay boyunca uğraşıyor bizim gibi kaybedenlerle :)Anladim canim sagol senin adina sevindim en azindan sebebi cikmis.ben de histeroskobi yaptirdim temiz dediler bem de pihtilaşma haric bi sorun cikmadi inş bu seferki yaşar ..Dedigin doktora gidebilirim
Evt rahat olmak gerek bu sefer inş kuruntu yapmacağimSağ ol canım Allah razı olsun :) inşallah yaşar canım pozitif ol içindeki o vesveseyi sustur çünkü şeytan 9 ay boyunca uğraşıyor bizim gibi kaybedenlerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?