İstanbulda tiyatro eğitimi veren yerler hakkında bilgisi olan var mı??

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
mrb arkadaşlar, hem kendimi geliştirmek, hem de mesleğimden farklı bi alanda hobi olarak oyunculuk ve tiyatro eğitimi almaya karar verdim. İstanbulda biçok yer buldum internetten ama kararsız kaldım. bunlar hakkında kişisel değerlendirmesi olan var mı aranızda..

sadri alışık kültür merkezi, ekol drama vs bir çok yeri aradım konuştum. kimisinin ücreti uçuk fiyatlarda, kimisi hakkında internette ticarethane haline gelmiş diye yazılmış. aradıklarım içinden başkent iletişim akademisinin eğitmen kadrosuna güvenerek görüşmeye karar verdim ama yine de bu kurslara katılan hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim..

Eğer sabrınız varsa belediyelerin tiyatro kursları oluyor, ben geçen sene sarıyer belediyesinin seçmelerine katılacaktım ama çok yoğun döneme geldi o yüzden tecrübem yok ama çok ilgililer bu konuda tavsiye edebilirim..

en iyi eğitim sahneye yakın olmaktır, yarı profesyonel oturduğun semte yakın bir tiyatro gurubu bul, onlara katıl, gel git bir de bakmışsın tiyatroya dair dünya şey öğrenmişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…