canım ben bahçeci umut merkezinde ebru hanıma tedavi oldum şükür bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı özellikle sgk raporu da alacaksan kesinlikle umut kliniği ile görüş derim
Canım ben mamorial şişlide tedavi aşamasindayim şu an gayet memnunum çok profesyonel davranıyorlar para için değil sağlık için çabalıyorlar bir araştır derim semra kahramana muayene olmanda fayda varMerhaba arkadaslar,
Ben iki kere normal yollarla hamile kaldim birinde kalbi atmadi 10 haftalik kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldim ama 5+3 dusuk oldu.
4 ay sonra 1 kere tup bebek denedim tutmadi simdi iyi bir merkez ve ilgili bir doktor ariyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Insallah bebek bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin Allahim.
Merhaba arkadaslar,
Ben iki kere normal yollarla hamile kaldim birinde kalbi atmadi 10 haftalik kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldim ama 5+3 dusuk oldu.
4 ay sonra 1 kere tup bebek denedim tutmadi simdi iyi bir merkez ve ilgili bir doktor ariyorum onerilerinize ihtiyacim var.
İstanbul'da yaşayan biri olarak ve bütün tüp bebek merkezleri ile görüşen ben içime sadece Şişli memorial sindi sizede tavsiye ediyorum hakkınızdan hayırlısı olsun İnşâAllahArkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hala tup bebek merkezi bulamadim daha dogrusu araya baska seyler girdi ilgilenemedim ama sizlerin onerilerinizi tek tek degerlendirecegim.
Ruyalarimda goruyorum hamile haberi aliyorum baska insanlarin.Uyaninca acaba bu sefer kim hamile kimi duyacagim diyorum kendi kendime sonra icim burkuluyor kalbim ciz ediyor...keske bende hamile olsam diyorum
Tekrar Cok tesekkur ederim hepinize.
Rabbim verir inşallah hayırlısıyla. Ben istanbulda ikamet etmiyorum çok fazla fikrim yok ama flourance nightgingale hastanesiyle görüş istersen. Benim işlemler orda yapıldı. Güzel bi hastane .Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hala tup bebek merkezi bulamadim daha dogrusu araya baska seyler girdi ilgilenemedim ama sizlerin onerilerinizi tek tek degerlendirecegim.
Ruyalarimda goruyorum hamile haberi aliyorum baska insanlarin.Uyaninca acaba bu sefer kim hamile kimi duyacagim diyorum kendi kendime sonra icim burkuluyor kalbim ciz ediyor...keske bende hamile olsam diyorum
Tekrar Cok tesekkur ederim hepinize.
Naçizane tavsiyem önce sorun tespit edilip tedavi gerekiyorsa tedavinizi olun. 4 ay kadar önce arkadaşım bahçecide tedavi gördü. Son aşamaya kadar gelmiş eşine tese yapılmış ve sperm bulunamamış. Hap yazmış 3 ay kullan sonra tekrar gelin demişler. Sprem durumu önceden tespit edilebilyorken neden baştan ilaç tedavisine başlamalıdır. Bizimde vardı aynı sorun . Tedaviden önce eşim 2 aya yakın ilaç kullandı ve sonrası güzel oldu. Tese ye bile gerek kalmadı.Arkadaslar bugun esimle konustum bana bahceci umut merkezi uskudar altunuzade randevu al goruselim dedi ama ben oraya gitmek istemiyorum aslinda ben sisli memorial karar kilmistim orasi avrupa yakasi oldugu icin de bana uzak kaliyor.
Neyse dedim bu ikinci denememiz olcak yarin bahceciden randevu alayim insallah benim gibi burada bebek bekleyen herkesin kucagi bos kalmaz.
Gelismeleri size aktaririm.
Sizleri seviyorum
Sevgili ınaysu öncelikle sana daha önce 6 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak söylüyorum sakın ve sakın etkinliği kesinleşmemiş doktorların süsleyerek püsleyerek anlattığı yöntemleri uygulamayın çünkü bunların hepsi para tuzağıdır ben daha önce memorial ve acıbadem gibi özel hastanelerde anca paramı ve zamanımı kaybettim hiç bir merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor gidiyordu taaakii istanbul tüp bebek merkezi baş doktoru sevgili Aret kamar ile tanışana kadar inanılmaz babacandır gerek hemşireleri olsun gerek hastane çalışanları olsun senle gönülden ilgileniyorlar sonuçmu henüz rahim dinlendirme sürecindeyim ama çok şükür 16 tane 1. Kalite blastokist embriyom oluştu ve sağlıklı bir şekilde donduruldu maşallah :)sonuç ne olur bilemiyorum ama şuanda hiç bi doktorun başaramadığını önce Allah tabiki sonra Aret bey başardı kesinlikle görüşmeni tavsiye ederimArkadaslar bugun esimle konustum bana bahceci umut merkezi uskudar altunuzade randevu al goruselim dedi ama ben oraya gitmek istemiyorum aslinda ben sisli memorial karar kilmistim orasi avrupa yakasi oldugu icin de bana uzak kaliyor.
Neyse dedim bu ikinci denememiz olcak yarin bahceciden randevu alayim insallah benim gibi burada bebek bekleyen herkesin kucagi bos kalmaz.
Gelismeleri size aktaririm.
Sizleri seviyorum
allah işteyen nasip etsin.ama olmuyosada vardır bir hayır.Merhaba arkadaslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?