Tüp Bebek Merkezleri Istanbulda tup bebek merkezi onerilerinize ihtiyacim var

InaySu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
45
42
88
Merhaba arkadaslar,
Ben iki kere normal yollarla hamile kaldim birinde kalbi atmadi 10 haftalik kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldim ama 5+3 dusuk oldu.
4 ay sonra 1 kere tup bebek denedim tutmadi simdi iyi bir merkez ve ilgili bir doktor ariyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Insallah bebek bekleyen herkesin kucagini bos birakmasin Allahim.

canım ben bahçeci umut merkezinde ebru hanıma tedavi oldum şükür bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı özellikle sgk raporu da alacaksan kesinlikle umut kliniği ile görüş derim

canım ben bahçeci umut merkezinde ebru hanıma tedavi oldum şükür bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı özellikle sgk raporu da alacaksan kesinlikle umut kliniği ile görüş derim

Tesekkur ederim canim bahceci umut merkezini bende cok duydum bir orayada bakip inceyim.

Merhaba arkadaslar,
Ben iki kere normal yollarla hamile kaldim birinde kalbi atmadi 10 haftalik kurtaj oldum 2 ay sonra yine hamile kaldim ama 5+3 dusuk oldu.
4 ay sonra 1 kere tup bebek denedim tutmadi simdi iyi bir merkez ve ilgili bir doktor ariyorum onerilerinize ihtiyacim var.
Canım ben mamorial şişlide tedavi aşamasindayim şu an gayet memnunum çok profesyonel davranıyorlar para için değil sağlık için çabalıyorlar bir araştır derim semra kahramana muayene olmanda fayda var

Merhaba arkadaslar,

Çok geçmiş olsun canım. Bende istanbulda sens üreme sağlığı merkezinde tedavi gördüm. Ama tavsiye etmiyorum. Üroloji uzmanı Dr hiç ilgilenmedi. Eşim tese ameliyatı olma riski vardı. Hastaneye bile gelmedi. Şükürler olsun ki gerek kalmadı ama canımızı sıktı dr ilgisizliği.

canım selam benim eşimde ürolojik destek aldı doktorunun adı egecan şerefoğlu bir görünün isterseniz ona çok bilgili bir doktor sürekli ödül falan alıyor

kızlar ben 2 defa hamile kaldım ama düşük yaptım gebeliğim belli bir ayda son buldu doktorum artık normal yolla denememi söyledi istanbulda gidebileceğim iyi bir merkez arıyorum tekrar düşük olacak diye çok korkuyorum çünkü

Merhabalar ben de 6 haftalık hamileyim ilk tüp bebek denememizde pozitif sonuç aldık uzun araştırmalarım sonucu kendisine karar verdiğim çok kıymetli doktorum acıbadem fulya hastanesinde Doç. Dr. Ercan Baştu. Allah kendisinden razı olsun hem insani degerleri cok kuvvetli hem de mesleki açıdan çok başarılı hastalarına kendi ailesinden biri gibi davranıyor güleryüzlü sıcakkanlı enerjik hastasına her konuda yardımcı oluyor iyi ki tanımışım Ercan hocayı herkese tavsiye ederim tüp bebekte tek geçerim hocamı

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim.
Hala tup bebek merkezi bulamadim daha dogrusu araya baska seyler girdi ilgilenemedim ama sizlerin onerilerinizi tek tek degerlendirecegim.
Ruyalarimda goruyorum hamile haberi aliyorum baska insanlarin.Uyaninca acaba bu sefer kim hamile kimi duyacagim diyorum kendi kendime sonra icim burkuluyor kalbim ciz ediyor...keske bende hamile olsam diyorum
Tekrar Cok tesekkur ederim hepinize.

Hala tup bebek merkezi bulamadim daha dogrusu araya baska seyler girdi ilgilenemedim ama sizlerin onerilerinizi tek tek degerlendirecegim.
Ruyalarimda goruyorum hamile haberi aliyorum baska insanlarin.Uyaninca acaba bu sefer kim hamile kimi duyacagim diyorum kendi kendime sonra icim burkuluyor kalbim ciz ediyor...keske bende hamile olsam diyorum
İstanbul'da yaşayan biri olarak ve bütün tüp bebek merkezleri ile görüşen ben içime sadece Şişli memorial sindi sizede tavsiye ediyorum hakkınızdan hayırlısı olsun İnşâAllah

kızlar bende bahçeci fulyada tedavi görüyorum doktorum emre bey bende baya merkez araştırdım ön görüşme sonucu emre beyde karar verdik yumurtalarım toplandı 6 tane 2 tanesi 3. günde donduruldu 4 tanesi 5. güne gitti. rahim dinlendirme uyguluyır doktorum şimdi transferi bekliyorum

Rabbim verir inşallah hayırlısıyla. Ben istanbulda ikamet etmiyorum çok fazla fikrim yok ama flourance nightgingale hastanesiyle görüş istersen. Benim işlemler orda yapıldı. Güzel bi hastane .

Arkadaslar bugun esimle konustum bana bahceci umut merkezi uskudar altunuzade randevu al goruselim dedi ama ben oraya gitmek istemiyorum aslinda ben sisli memorial karar kilmistim orasi avrupa yakasi oldugu icin de bana uzak kaliyor.
Neyse dedim bu ikinci denememiz olcak yarin bahceciden randevu alayim insallah benim gibi burada bebek bekleyen herkesin kucagi bos kalmaz.
Gelismeleri size aktaririm.
Sizleri seviyorum:KK200:
En Büyük KK

Arkadaslar bugun esimle konustum bana bahceci umut merkezi uskudar altunuzade randevu al goruselim dedi ama ben oraya gitmek istemiyorum aslinda ben sisli memorial karar kilmistim orasi avrupa yakasi oldugu icin de bana uzak kaliyor.
Neyse dedim bu ikinci denememiz olcak yarin bahceciden randevu alayim insallah benim gibi burada bebek bekleyen herkesin kucagi bos kalmaz.
En Büyük KK
Naçizane tavsiyem önce sorun tespit edilip tedavi gerekiyorsa tedavinizi olun. 4 ay kadar önce arkadaşım bahçecide tedavi gördü. Son aşamaya kadar gelmiş eşine tese yapılmış ve sperm bulunamamış. Hap yazmış 3 ay kullan sonra tekrar gelin demişler. Sprem durumu önceden tespit edilebilyorken neden baştan ilaç tedavisine başlamalıdır. Bizimde vardı aynı sorun . Tedaviden önce eşim 2 aya yakın ilaç kullandı ve sonrası güzel oldu. Tese ye bile gerek kalmadı.

canım bende bahçecide umut merkezinde tedavi oldum şuan bebeğimi bekliyorum ön görüşmeye git inan hiç pişman olmazsın

En Büyük KK
Sevgili ınaysu öncelikle sana daha önce 6 tüp bebek denemesi yapmış biri olarak söylüyorum sakın ve sakın etkinliği kesinleşmemiş doktorların süsleyerek püsleyerek anlattığı yöntemleri uygulamayın çünkü bunların hepsi para tuzağıdır ben daha önce memorial ve acıbadem gibi özel hastanelerde anca paramı ve zamanımı kaybettim hiç bir merkezde embriyolarım beşinci güne gidemiyordu üçüncü güne zar zor gidiyordu taaakii istanbul tüp bebek merkezi baş doktoru sevgili Aret kamar ile tanışana kadar inanılmaz babacandır gerek hemşireleri olsun gerek hastane çalışanları olsun senle gönülden ilgileniyorlar sonuçmu henüz rahim dinlendirme sürecindeyim ama çok şükür 16 tane 1. Kalite blastokist embriyom oluştu ve sağlıklı bir şekilde donduruldu maşallah :)sonuç ne olur bilemiyorum ama şuanda hiç bi doktorun başaramadığını önce Allah tabiki sonra Aret bey başardı kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim

Canim ben 10 yil kapi kapi gezmiş biri olarak, bahceciyi oneririm. Memoriale gittim acibademe gittim ama hep husran, 1 kere ilgilenseler 2. Kez dosyami unuttular, yumurta toplasalar transferde hic ilgilenmediler, doktrla 5 dakika ya konustm ya konusmadm. Bahcecide hem tibbi olarak hem sıcaklik olarak cok kafam rahatti. Ve 10 yil sonra simdi kizimla yaziyorum bu satirlari size ön gorusmeye gidin en azindan pisman olmazsiniz

Merhaba arkadaslar,
allah işteyen nasip etsin.ama olmuyosada vardır bir hayır.
maddi durumun iyi ise istanbul maslak acıbadem hastanesi.
prof.dr bülent tıraş

Back
X