- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Merhaba Arkadaslar.
İstanbul'da nerde tüp bebek yaptirdiniz? Kaca maloldu? Önereceginiz doktor ismi varmı. ? Sonuc ne oldu. ?
Tecrübe sahipleri lütfen yazar mısınız
Kimse yok mu
Merhaba ben cok basarılı ve tanınmıs bır doktorun asıstanıyım Tup bebek konusunda . Dusunursenız bana ulaşabilirsiniz Istanbul ıcınMerhaba Arkadaslar.
İstanbul'da nerde tüp bebek yaptirdiniz? Kaca maloldu? Önereceginiz doktor ismi varmı. ? Sonuc ne oldu. ?
Tecrübe sahipleri lütfen yazar mısınız
Cok paraMerhaba canım ben kadıköy Kalamış tüp bebek merkezinde başladım henüz 10 15 gün oldu tedavi tamamlandı ben şu an bekleme aşamasındayım 7.500 lira masrafımız oldu
Cok para
Neden bu kadar tuttu. Içinde neler var. Dondurma ücreti varmı. ? Pgt varmı
5.500 tedavi ücreti 2.000 kullanılan iğne ücretleri dondurma dahil değil maalesef pgt ücrete dahil
Dondurma ücretli 500 lira ilk sene sonra her sene 250 lira ömür boyu dondurma şansım varmış pgt ücreti bilmiyorum fiyata dahildi 25 yaşındayımDondurma bedavami? Kacyil dondurma hakki var? Pgt nekadar? Yas kaç. Pgt yaptirdiniz mi?
Hayırlı olsun. Bana pahali gibi geldi. Garanti veriyorlar mıDondurma ücretli 500 lira ilk sene sonra her sene 250 lira ömür boyu dondurma şansım varmış pgt ücreti bilmiyorum fiyata dahildi 25 yaşındayım
Slm ne oldu tedavin? Başladın mı. ? Kaca maloldu? Sonuç. ?Ben devlet hastahanesine gidiyorum semiha şakire tavsiye ederim suan rapor asamasindayim duyumlarima göre en faxla iki bini buluyor hersey dahil
Aleykum selam Canim ben hala rapor asamasindayim şuan guatrim cikti o yuzden hap tedavisi başlandı guatrim geçmeden tüp bebeğe gecemedim malesefSlm ne oldu tedavin? Başladın mı. ? Kaca maloldu? Sonuç. ?
Geçmiş olsunAleykum selam Canim ben hala rapor asamasindayim şuan guatrim cikti o yuzden hap tedavisi başlandı guatrim geçmeden tüp bebeğe gecemedim malesef
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun
Merhaba ben cok basarılı ve tanınmıs bır doktorun asıstanıyım Tup bebek konusunda . Dusunursenız bana ulaşabilirsiniz Istanbul ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?