İstanbul'da Uygun Fiyata Burun Estetiği Doktor Önerileriniz Lütfen...

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Arkadaslar uygun fıyata istanbulda burun estetiği yaptıran var mı önerilerinize cok ihtiyacım var. kendım biriktirdiğim için duan anca 3000 biriktirebildim. bu fiyatlara yaptırabilenler var mı teşekkürler

Arkadaslar uygun fıyata istanbulda burun estetiği yaptıran var mı önerilerinize cok ihtiyacım var. kendım biriktirdiğim için duan anca 3000 biriktirebildim. bu fiyatlara yaptırabilenler var mı teşekkürler

öncelikle şunu söylemeliyim uygun fiyata burun estetiği diye bir şey yok.yani yapanı var fakat buna estetik denmiyor.Ben 3 ay önce 3 bin liraya burun estetiği oldum ve burun kemiğim ve burun ucum şuan yamuk.Ben yaptım bu hatayı lütfen siz yapmayın,eğer maddi imkanınız elvermiyorsa bekleyin daha sonra olun.3 bin liraya estetik oldum ve şuan düzelttirmek için 13 bin vereceğim ki 3 ayım kabus gibi geçti ve ikinci ameliyatım için 6 ay daha beklemem gerekiyor.Son üç ay tek bir fotom yok sosyal medyadaki bütün hesaplarımı kapattım eskiden tanıdığım insanları görmemek için dua eder oldum.AMAN sakın ha sakın bu hataya düşmeyin bedeli para ile bile ödenmiyor...

öncelikle şunu söylemeliyim uygun fiyata burun estetiği diye bir şey yok.yani yapanı var fakat buna estetik denmiyor.Ben 3 ay önce 3 bin liraya burun estetiği oldum ve burun kemiğim ve burun ucum şuan yamuk.Ben yaptım bu hatayı lütfen siz yapmayın,eğer maddi imkanınız elvermiyorsa bekleyin daha sonra olun.3 bin liraya estetik oldum ve şuan düzelttirmek için 13 bin vereceğim ki 3 ayım kabus gibi geçti ve ikinci ameliyatım için 6 ay daha beklemem gerekiyor.Son üç ay tek bir fotom yok sosyal medyadaki bütün hesaplarımı kapattım eskiden tanıdığım insanları görmemek için dua eder oldum.AMAN sakın ha sakın bu hataya düşmeyin bedeli para ile bile ödenmiyor...

Canım etrafımda o fıyata yaptırıp memnun kalan cok var yuksek fıyata yaptırıp burnunu rezıl eden de var. Sen sanssızmıssın sanırım cok üzüldüm durumuna. Doktorun kımdı acaba

Canım etrafımda o fıyata yaptırıp memnun kalan cok var yuksek fıyata yaptırıp burnunu rezıl eden de var. Sen sanssızmıssın sanırım cok üzüldüm durumuna. Doktorun kımdı acaba

bahçelievler medicana dan Süleyman Kumbasar,ben yinede en azından tanınan hastaları memnun kalan doktorlara gitmeni şiddetle öneririm,uzaktan kolaymış gibi görünüyor ama yüzün orta yerinde olan bir şeyin yamuk olması hiç kolay değil,keşke 3 bin vericeme 23 bin verseydim ama huzurum olsaydı ki her ameliyatta risk artıyor,2. ameliyatı doktorlar yapmak bile istemiyor.Şans kısmet kesinlikle etken tabii ki ama tevekkül diye bir şey var,hastaları memnun olan doktora git ki risk azalsın para bulunur ya canı cehenneme çok çalışırsın olur yani ama huzuru parayla bile satın alamıyorsun.Bana kalsa hiç girme burun işine çünkü ilki başarısız olduğu zaman işler sarpa sarıyor,ama illa gireceksen sakın paraya bakma biraz daha bekle ve en iyisine ol

Ben 3000 tl'ninde altında bir ücrete ameliyat oldum 4. Ay oldu çok çok memnunum :) ameliyat sanırım biraz şans işi ama ben doktorumu tavsiye ederim . Boğaziçi tıp merkezi Amirali Nevai hem dünya tatlısı sıcak kanlı bir doktor hemde çok doğal burunlar yapıyor ;):nazar:

Ben 3000 tl'ninde altında bir ücrete ameliyat oldum 4. Ay oldu çok çok memnunum :) ameliyat sanırım biraz şans işi ama ben doktorumu tavsiye ederim . Boğaziçi tıp merkezi Amirali Nevai hem dünya tatlısı sıcak kanlı bir doktor hemde çok doğal burunlar yapıyor :KK66::nazar:
Cnm resimlerin var mı ve kime kaça oldun ?

Amirali nevaiye ameliyat oldum sanırım 2250 falandı . Fotograf koymuyorum buraya :( Ben çok memnununum ama Amiraliden memnun olmayanda var bilginiz olsun .

istanbul-hasan hüseyin ceylan, 3000 tlye oldum 11 haziranda, buradan iki kişinin burnunu görüp gitmiştim şu an memnunum şişken bile çok güzel duruyor, şişlikler inince istediğim gibi olacağına inanıyorum hadi hayırlısı:) 11 günlük bir burun paylaşayım size alçı, dikişler alındı bugün

Eklentiler

• IMG_3072.webp
    IMG_3072.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 727
merhaba canım,hangi doktora olmuştun?

Cnm devlet hastanelerinde yeni mezun uzmanlar oluyo mecburi hizmetini yapmak için çalışan, onlardan bazıları çok iyi. Bu fiyata öyle birine ol derim
Yoksa özelde bu fiyata mümkün değil, bikere ameliyathane masrafı var.. sürümden kazanma mantığıyla yapan dr.lardan uzak durmalısın

merhaba ben 3 kez aynı 1 kezde farklı bir doktora burun ameliyatı oldum.en son ameliyatım kıkırdak konuldu ama yinede sonuç hiç istediğim gibi olmadı ilk 1 veya 2 ay görüntü iyi fakat sonrasında burun düştü egildi vs.vs. Ama sonuç sorunlu olunca Dr ilgi ve alakaları da boyut değiştiryor maalesef sonra eşim KBB uzmanına nefes ve ses telleri için ameliyat oldu estetik amaçlı değil fakat ameliyat oldugu dr 'un yaptıgı estetik ameliyatları gördüm sonuçlar çok iyi ve benim burnum maalesef tekrar bir ameliyatı kaldıramayacagı için yapma imkanım yok fakat kendisi benim de burnuma bir iki güzel dokunuşla(enjeksiyon yaparak)daha iyi bir duruma getirdi.Ben hep estetik dr araştırdım ama şimdi anladım ki burnu en iyi tanıyanlar KBB uzmanları. DOKTOR YUSUF ORHAN UÇAL ameliyat olmayı isteyen arkadaşlar bence bu hocayı bir araştırıp instagramda yaptığı ameliyatlara bir baksınlar bu naçizane benim tavsiyemdir.

Back
X