aleyna84 ya mücib Kayıtlı Üye 13 Şubat 2010 7.040 2 358 İstanbul 25 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aleyna84 #1 merhaba kızlar eşime dr dün varikosel amaliyatı dei bizde hastane araştırıyoruz en iyi yer ve mikroenjeksiyon yapan bi hastane bana önerebileceyiniz bi hastane varmı bide fiyatını söylerseniz cok memnun olurum
merhaba kızlar eşime dr dün varikosel amaliyatı dei bizde hastane araştırıyoruz en iyi yer ve mikroenjeksiyon yapan bi hastane bana önerebileceyiniz bi hastane varmı bide fiyatını söylerseniz cok memnun olurum
hazel82 Rabb'im mucizemi koru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2010 3.774 10 158 İstanbul 6 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi aleyna84 #2 esımın amelıyatını teoman cem kadıoglu yaptı.300 muayene ve 3500 tl amelıyat tuttu.ama sonuc olumlu oldu:) devlettede ucretsız yada cok az ucrete amelıyat eden hastaneler var.ama iyi mi kotu mu bılemıyorum.Rabbim yardımcınız olsun
esımın amelıyatını teoman cem kadıoglu yaptı.300 muayene ve 3500 tl amelıyat tuttu.ama sonuc olumlu oldu:) devlettede ucretsız yada cok az ucrete amelıyat eden hastaneler var.ama iyi mi kotu mu bılemıyorum.Rabbim yardımcınız olsun