- 18 Kasım 2011
- 20
- 0
- 86
- Konu Sahibi beautymatters
Arkadaşlar ben varisten muzdaribim ve tedavi olmak istiyorum. İstanbul' da tedavi olan varsa bana önerebileceğiniz bir yer var mı acaba???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben varisten muzdaribim ve tedavi olmak istiyorum. İstanbul' da tedavi olan varsa bana önerebileceğiniz bir yer var mı acaba???
Hiç bir zaman geç değildir :) Peki siz hangi tedaviyi oldunuz? Skleroterapi, lazer .. ? Bi de varisinizin durumu neydi? Ve şu an tamamen geçti mi ? Son olarak da ücret konusunu merak ediyorum:) Çok sordum sanırım :)mesajınızı tesadüfen gördüm. belki geç kaldım ama yine de yazayım. Dr. deniz durak ile görüşebilirsiniz. ben tedavi oldum tavsiye üstüne gittim önerimle gidenler oldu memnun kaldık. size de öneririm
Sanırım seninle alakalı bi durum yok Rapisa çünkü ben de skleroterapi oldum. ben bi devlet hastanesinde sol bacağıma yaptırdım. Aynen senin bahsettiğin gibi damarlar düzeldi ama sanki başka yerlerde çıktı. Daha incecik damarlar çıktı sankiben İstanbul da bakırköy de özel yaşar hastanesinde hilmi çebi var ona skloterapi oldum 2 ay 3 ay olmuştur. memnun kaldım ama tedavi uygulanan damarlar düzeldi fakat başka bir yerde alt bacağımın ön tarafında bir damar belirginleşti tam varis gibi de değil.birde ben tedavide dr un söylediklerini tam yapmadım. iğneyle tedavi sonrasında bacakları komple sarıyorlar o sargılarla 3 gün beklemek gerekiyor ben 1 gün bekledim. belkide bu yüzden böyle oldu![]()
aynen canım yaza tekrar düşünüyorum da iyi mi yapıyorum bilmiyorumSanırım seninle alakalı bi durum yok Rapisa çünkü ben de skleroterapi oldum. ben bi devlet hastanesinde sol bacağıma yaptırdım. Aynen senin bahsettiğin gibi damarlar düzeldi ama sanki başka yerlerde çıktı. Daha incecik damarlar çıktı sanki![]()
Ben de bilemiyorum o yüzden sağ bacağıma hiç başlatmadım. Şu an beklemedeyimaynen canım yaza tekrar düşünüyorum da iyi mi yapıyorum bilmiyorum
Ben çok önceden iki bacagımdamda ameliyat oldum. Yani yaklaşık altı yedi sene olmuştur. Iki bacaktaki ana damarlar alındı.Sonrasında yan damarlar ortaya çıkmaya başladı,onlarada skleroterapy oldum.Şimdi başka yerlerden çıktı.Sanrım bu gidişle tüm bacaktaki damarları kurutacagım :)) lazer hiç denemedim bilemiyorum ..Hiç bir zaman geç değildir :) Peki siz hangi tedaviyi oldunuz? Skleroterapi, lazer .. ? Bi de varisinizin durumu neydi? Ve şu an tamamen geçti mi ? Son olarak da ücret konusunu merak ediyorum:) Çok sordum sanırım :)
neden bekliyorsun canım imkanın varsa yaptır bence bu havalarda o sargılara katlanmak daha kolay oluyorBen de bilemiyorum o yüzden sağ bacağıma hiç başlatmadım. Şu an beklemedeyim![]()