Istanbul'da yaşamak ve geçmeyen yalnızlık hissi

Bohemianrapsodi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
218
-237
18
Selamlar
Evlenip Istanbul'a taşındım. Normalde kendi kendime vakit geçirmeyi çok seven biriyimdir ama yeni düzenime alışamadım. Burada arkadaşım yok zaten arkadas derdinde de değilim, arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Bitmek bilmeyen bir yalnızlık hissim var. Ortama alışamadım ya da eve alışamadım diye tahmin ediyorum. Küçük odayı kendime çalışma odası yaptım. Kpss çalışıyorum, temizlik, yemek,ekmek falan yapıyorum. Biraz da eşimi darlıyorum. Sürekli benimle ilgilensin derdine girdiğimi farkettim. Sürekli adamın dibindeyim ve bundan çok da rahatsız oluyorum. Yine de kendimi eşimle oturmaktan alıkoyamıyorum. Kısacası kendimi mutlu edemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim? Benim gibi olan var mı?

Normal zamanda kurslara git müzeleri filan dolaş gibi gibi öneriler yapardım ama malum corona. Ders kitaplarından hariç roman gibi hafif Kitaplar okuyun online bir kurs bulun arkadaşlarımızla görüntülü konuşun el emeği hobilerle filan bu zamanı atlatmaya çalışın şimdilik

Aslında her birini yapıyorum. Benim bu durumum koronaya bağlı değil Istanbul'a geldiğimden beri var

KPSS çalışın bir an önce atanın. Evde durmak sizi sarsmış

Eşim evde değilken kendi kendime vakit geçirebiliyorum. Kendimle mutlu oluyorum. Tabi eşimi özlüyorum ama kendimle ayrı bi mutluyum. Bu da beni belki de sorunum evlilikle ilgilidir diye düşündürüyor. Eşim 2 gün evde 1 gün göreve gidiyor. Yani haftada 3 gün çalışıyor. Bolca evde duruyor

Zaten suan karantına var.
İsteseniz de sosyallesemezsınız
Evde vakit gecırmek ıcın klasik olacak ama, kitap okuyabilirsiniz. Dızı, fılm izleyebilirsiniz.
Test falan cozebilırsınız. Yemek hamur ısı yapabilirsiniz.
Banyo ovabılırsınız en sevdıgım bu mesela benim. Banyo ovarken herseyı unutuyorum vakitte geciyor.

Yani baska napılır bilmiyorum, esınızle oyun falan oynayabilirsiniz.

Konudan bağımsız; eşiniz asker mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…