Merhaba kasım anneleri.İstanbul'da oturan anne adaylarının yardımına ihtiyacım var.Yaz boyu eşim çalıştığından ve agustos ortası gibi taşınma olayımızdan dolayı bebeğim için hiçbir alışveriş yapamadım.Şimdi de ramazan oldugu ve cevremdekilerin niyetli olmasından ve maddi sıkıntılardan dolayı alışveriş hemen bayram ertesine bırakmak zorunda kaldım.Annem de vefat ettiğinden dolayı her iş bana bakıyor şu an için.Kayınvaldem de yaşlı,artık görümcemle alışverişe gitcem.Bilmem nasıl yetişcem ama allah yardımcı olur heralde.Bebek odası yapmayı düşünmüyordum ama şu anki evim çok müsait oldugu için yapmaya karar verdim.Yanımda ilk birkaç yatırmak için sallanan basit bir beşik var fakat esyalarını falan koymak için dolaba falan da ihtiyacım var.Dolabı da tek almak istemiyorum.Olmuşken düzgün bir oda olsun istiyorum.Kıyafet alışverişi için Emnönünde havuzlu hana ve beylikdüzündeki sevi bebeye gitcem fakat bebek odası için fazla dolaşcak vaktim yok.Oda alan arkadaşlar acaba nerden ,ne kadara aldılar.Kızım olacak,kız bebek odası arıyorum ve beylikdüzünde oturuyorum.Lütfen değerli bilgilerinize ihiyacım var,yardımcı olursanız çok sevinirim.Hepimize hayırlı doğumlar,hayırlı evlatlar.