- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Ben şu şehri sevmeyenler gitmek için tüm şartlarını zorlasın ve gitsin de canım şehir rahatlasın biraz gerçekten sevenler eziyetsiz yaşasın dediğimde kızıyorlar.İstanbulu neden herkes kötülemiş. Ben 6 sene Gaziantepde yaşadım, 2 sene İstanbulda. Pahalılığa gelince Antep de pahalıydı. Marketler her yerde aynı fiyat. Giyim kuşam da hakeza. Sebze meyve pazardan alınırsa, diğer şeyler marketten biraz tutumlu olunursa neden yaşanılmasın.
Ben bir İstanbul aşığıyım. Tarihini, müzelerini, denizini, boğazını sevdiğim İstanbul.
Doyamadım, İstanbula. Umarım tekrar yolum kesişir orda yaşarım orda çalışırım diye dua ediyorum hep.çok şükür ne komşudan yana nede başka şeyden sıkıntı gelmedi bana. Çok güzel insanlar tanıdım.
Ulaşım olarak hep metroyu kullandığım için, hiç sıkıntı yaşamadım. Kötüsü yokmu? Heryerde oldugu kadar vardır elbet. Allah hepimizi iyiliklerle karşılaştırsın![]()
Ama yok hem tüm imkanlarından faydalanmak güzel hem de hiç sıkıntı çekmek istemeden sadece şikayet şikayet hoş olmuyor..
Artvin'de mis gibi sahil ilcesindeyim.
Doğası cennetten bir köşe. Hiç bir sözüm yok.
Lakin gelin de kabalık, cahillik,umursuzluk görün.
Pahalılık görün. Çok ucuz elbise aldım diye internette 20 liralık elbiseyi nasıl 50 liraya alıp sevindiklerini görün.
En yakın ilce mesafesi dolmuşla 10 dk olan yola
6.5 tl verip bir yolcu boş kalmamak icin 20 dk beklemenin gicikligini görün.
Metrobüse aşık olursunuz :)
Sinemaya gitmek için iki dolmuşa binmek zorunda olun ve sinema bilet parasını ulaşıma verin de bir daha gidesiniz gelmesin sinemaya..
Iyi bir sağlık hizmeti almak için bir dünya yol gitmek zorunda kalın da görün.
Haa kirası ucuzdur evet. Ama tüm sosyal imkanlara uzak olayım derseniz Istanbul'un ebesinin taaa bilmem neresinde de bulursunuz ucuz kira :)
Ama olmaz tüm güzellikler bir arada olsun dimi?
Bilmem öyle şehir de vardır belki.
Ben görmedim..
Güzel şeyler de görürsünüz burada elbette canayakinlik misal hatta aşırı yakınlık.. Seven için güzeldir. Sevmeyen ona bile gıcık olur..