• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbuldaki klomen tedavisi gorenler buraya toplanalimm hadii

Kizlar bu ay klomen kullandım ve catlatma iğnesi vuruldumm şimdi bekliyorum ınş hamiledirimm
bende gecenn ay klomen kullandım gebelık olmadı bu ay yıne kullandım bıtrdım kontrole gıdıorum sımdılık yumurta takıbım yapılıo ilşki gunleri belirlenio çatlatma ıgnesı neden yapmıo bana acaba ya

bende gecenn ay klomen kullandım gebelık olmadı bu ay yıne kullandım bıtrdım kontrole gıdıorum sımdılık yumurta takıbım yapılıo ilşki gunleri belirlenio çatlatma ıgnesı neden yapmıo bana acaba ya
Canim belki senin yumurtan kendiliginden catliyordur istersen Sen bi konus doktorunla

Hayirlisi cnm ins bu ay sonuc alirsinn
inşaallah yumurtlama olması yumurtanın kendılıgınden catladıgı anlamına mı gelıyor sen bılıomusun gercı gecen ay gebelık olusmadı bu ay yıne klomen bıtrdım pazartesı gunu 2.ci kontrole gtcem

Cnm evet ben 11.günü kan testi verdim negatifti şimdi korkuyorum tekrar test vermeye birası daha bekliycem sen ne durumdasınız test yaptirdinmi

Erken yaptırmışsın ama 14. günden önce çıkmaz demişti dr.m bana.. Yok ben henüz test yapmadım bugünde bitti bakalım yarın da olmazsam olmadı cumartesi falan yaptırırım diye düşünüyorum.. Sen regl olmadın ama hala dimi ?

Erken yaptırmışsın ama 14. günden önce çıkmaz demişti dr.m bana.. Yok ben henüz test yapmadım bugünde bitti bakalım yarın da olmazsam olmadı cumartesi falan yaptırırım diye düşünüyorum.. Sen regl olmadın ama hala dimi ?
Yok cnn olmadimm ınş da olmam ama çok korkuyorumm

Back
X