Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Istanbuldaki klomen tedavisi gorenler buraya toplanalimm hadii
bende gecenn ay klomen kullandım gebelık olmadı bu ay yıne kullandım bıtrdım kontrole gıdıorum sımdılık yumurta takıbım yapılıo ilşki gunleri belirlenio çatlatma ıgnesı neden yapmıo bana acaba ya
bende gecenn ay klomen kullandım gebelık olmadı bu ay yıne kullandım bıtrdım kontrole gıdıorum sımdılık yumurta takıbım yapılıo ilşki gunleri belirlenio çatlatma ıgnesı neden yapmıo bana acaba ya
inşaallah yumurtlama olması yumurtanın kendılıgınden catladıgı anlamına mı gelıyor sen bılıomusun gercı gecen ay gebelık olusmadı bu ay yıne klomen bıtrdım pazartesı gunu 2.ci kontrole gtcem
Erken yaptırmışsın ama 14. günden önce çıkmaz demişti dr.m bana.. Yok ben henüz test yapmadım bugünde bitti bakalım yarın da olmazsam olmadı cumartesi falan yaptırırım diye düşünüyorum.. Sen regl olmadın ama hala dimi ?
Erken yaptırmışsın ama 14. günden önce çıkmaz demişti dr.m bana.. Yok ben henüz test yapmadım bugünde bitti bakalım yarın da olmazsam olmadı cumartesi falan yaptırırım diye düşünüyorum.. Sen regl olmadın ama hala dimi ?