Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Bahçelievlerdeki Medical Parka Gideceğim önceden Hayrünisaya Gittim Fena Değildi Medical Parki Deneyeceğim Yorumu Olan Varsa Sevinirim En Azindan Dr. Ismi
Bende fatih medical park a gidiyorum. Doktorum Esra Çebi ve çok memnunum..Normal doğum 1000YTL sezeryan 1750YTL..Bilginize kızlar
canım bende ilk iki ay hayrunisa ya gittim memnun kalmayınca Bahçelievler Medical Park a gitmeye başladım. Benim doktorum Seçil hanım. Çok güleryüzlü bir doktor. ben çok memnunum. kısmetse doğumu da orada yapıcam. Geçen gün acil gitmek zorunda kaldım seçil hanım orada değildi. benimle suat bey ilgilendi. O da çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim.
bende bahçelievler medical parka gidiyorum doktorum seçil hanım çok memnunum fatıhtekı medical parkla ucret farkı var orası baya pahalı ıns dogurana kadar zam gelmez bakalım.
Orası Fatih deki medical Park dan daha uygun ama biz doğum yapana kadar o ücret artarmı diye düşünmeden edemiyorum köpüklükahve...Hangi doktora gidiyosun orada?
kızlar korktugumuz basımıza geldı zam gelmıs medıcal park muayne 50ytl olmus secıl hn dogum normal 1000ytl sezeryan 1750 olmus allah yardımcımız olsun