- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
aynen ,istanbul kart otobüs kartı değil mi neden bildireceksiniz ki,istanbul kartı almak için belge mi istiyolar ,ben hala akbil kullandığımdan cahil mi kaldım acabaBu pasaport mu nüfus cüzdanı mı? İstanbul kart otobüse binmek için değil mi? Yani paso gibi
Ben çok kaybettim tecrubeliyim yani : )Kızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?
Bide asıl derdim şu:/ bu konu açılınca biri dedi ki karakola bildirdin mi. Hayır diyince tutanak tuttursaydın ya biri bi eve girer de senin kartı atar çıkarsa. Kızlar olabilir mi ya?
Karakola bildirmem gerekiyo muydu? O zamanlar polis çocukla sevgiliydik hiç öyle bişey demedi:/
dalga mı gecmıs ne senle oyle algıladım ben nufus cuzdanı ve ögrencı belgenı götur ögrencı değilsen mavi kartsa dedıgın sey ozamn nufus cuzdanı yeterlıKızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?
Bide asıl derdim şu:/ bu konu açılınca biri dedi ki karakola bildirdin mi. Hayır diyince tutanak tuttursaydın ya biri bi eve girer de senin kartı atar çıkarsa. Kızlar olabilir mi ya?
Karakola bildirmem gerekiyo muydu? O zamanlar polis çocukla sevgiliydik hiç öyle bişey demedi:/
aynen ,istanbul kart otobüs kartı değil mi neden bildireceksiniz ki,istanbul kartı almak için belge mi istiyolar ,ben hala akbil kullandığımdan cahil mi kaldım acabahe öğrenciler için gerekliymiş öğrendim
Öğrenciler kimlik bilgileriyle mi alıyor İstanbul kartı:) sorun olmaz heraldeKızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?
Anladım,babama sordum polise bildirmenize gerek yokmuş... kendisi de o meslekten bilgisi vardır öyle olsaEvet indirimli kart durumlarinda.
Öğretmen, gazi sehit yakını vs
Anladım,babama sordum polise bildirmenize gerek yokmuş... kendisi de o meslekten bilgisi vardır öyle olsa
Öğrenciler kimlik bilgileriyle mi alıyor İstanbul kartı:) sorun olmaz heralde
Kimliginle aliyorsun canimTeşekkürler :)
Dalga geçmiş diyenler olmuş ben de ne alaka diyip güldüm adama ama sonradan düşününce mantıklı geldi
Sırf gıcıklığına bi halt işleyip bıraksa kartımı denir herhalde bu neyin nesi diye
Şey oluyomuş bide düşünsenize eneee kartını düşürmüş kesin bu
20 lira ödedim kızlar karttan. Yani o zaman sadece öğrenci kartımı gösterip teslim alıyorum doğru muudr? Basılmış kartım gelip alabilirsiniz diyo.
Kızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?