• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulkartımı kaybettim:/

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Kızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?

Bide asıl derdim şu:/ bu konu açılınca biri dedi ki karakola bildirdin mi. Hayır diyince tutanak tuttursaydın ya biri bi eve girer de senin kartı atar çıkarsa. Kızlar olabilir mi ya?

Karakola bildirmem gerekiyo muydu? O zamanlar polis çocukla sevgiliydik hiç öyle bişey demedi:/

Bu pasaport mu nüfus cüzdanı mı? İstanbul kart otobüse binmek için değil mi? Yani paso gibi
aynen ,istanbul kart otobüs kartı değil mi neden bildireceksiniz ki,istanbul kartı almak için belge mi istiyolar ,ben hala akbil kullandığımdan cahil mi kaldım acabao_O he öğrenciler için gerekliymiş öğrendim :D

Kızlar ben istanbulkartımı kaybettim. Birkaç ay oldu. 153e bildirdim zamanında. Şimdi yeni kart başvurum onaylandı kartım basılmış. Gerekli belgelerle alınız diyo. Birinci kayıptan sonra ne gibi evraklar gerekli ki?

Bide asıl derdim şu:/ bu konu açılınca biri dedi ki karakola bildirdin mi. Hayır diyince tutanak tuttursaydın ya biri bi eve girer de senin kartı atar çıkarsa. Kızlar olabilir mi ya?

Karakola bildirmem gerekiyo muydu? O zamanlar polis çocukla sevgiliydik hiç öyle bişey demedi:/
Ben çok kaybettim tecrubeliyim yani : )

Karakoka bildirmek gerekmiyor merak etmeyin.

Belgelere gelince mesela ben öğrenciyim öğrenci belgesi ve para yatirip alıyorum. Öğrenci değilseniz para yeterli olur ama yine de 153 den öğrenebilirsiniz .Randevu almanız lazım ayrıca

Ya ne alakasi var. Ben de trende kaybetmistim daha da bulamadim. Kimseye de bildirmedim. Gittim yenisini ogrenci kartımi gostererek cikardim. Sorun yok yani. .

dalga mı gecmıs ne senle oyle algıladım ben nufus cuzdanı ve ögrencı belgenı götur ögrencı değilsen mavi kartsa dedıgın sey ozamn nufus cuzdanı yeterlı

Öğrenciler kimlik bilgileriyle mi alıyor İstanbul kartı:) sorun olmaz heralde

Son düzenleme:
Anladım,babama sordum polise bildirmenize gerek yokmuş... kendisi de o meslekten bilgisi vardır öyle olsa:KK16:

Teşekkürler :)

Dalga geçmiş diyenler olmuş ben de ne alaka diyip güldüm adama ama sonradan düşününce mantıklı geldi:KK53:

Sırf gıcıklığına bi halt işleyip bıraksa kartımı denir herhalde bu neyin nesi diye:KK53:

Şey oluyomuş bide düşünsenize eneee kartını düşürmüş kesin bu:KK53:

20 lira ödedim kızlar karttan. Yani o zaman sadece öğrenci kartımı gösterip teslim alıyorum doğru muudr? Basılmış kartım gelip alabilirsiniz diyo.

Teşekkürler :)

Dalga geçmiş diyenler olmuş ben de ne alaka diyip güldüm adama ama sonradan düşününce mantıklı geldi:KK53:

Sırf gıcıklığına bi halt işleyip bıraksa kartımı denir herhalde bu neyin nesi diye:KK53:

Şey oluyomuş bide düşünsenize eneee kartını düşürmüş kesin bu:KK53:

20 lira ödedim kızlar karttan. Yani o zaman sadece öğrenci kartımı gösterip teslim alıyorum doğru muudr? Basılmış kartım gelip alabilirsiniz diyo.
Kimliginle aliyorsun canim

polise bildirmenize gerek yok çünkü iett kayıtlarında kayıp olduğu belli

Back
X