Istanbulu avrupa tarafını bilenler yardım

sevgi84

aşkım oğlum beN...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
332
1
118
Ankara
kızlar yakında ıstanbula gidicem bana ucuz ve şık şeyler(giyim,ayakkabı,çanta,aksesuar,vs) bulabileceğim adresler verebilirmisiniz?birde tesettürlü kız arkadaşlar nerden alışveriş yapıyorsunuz istanbulda?şimdiden cevaplara teşekkürlera.s.a.s.a.s.

Arkadasim ben de tesetturluyum,gerci Suudi Arabistanda yasiyorum ama genelde alis verisimi Istanbul'a geldikce ordan yapiyorum..tesetturlu giyim istiyorsan Huzur'a git,sana hemen bir kart cikartiyorlar yuzde 10 indirimden derhal faydalaniyorsun,bir de genelde indirimli urunler devamli oluyor.cok guzel yazlik baharlik pardesuler var.Fatih'te olup olmadigindan emin degilim ben pangalti'da olanina gittim.Ama Fatih'te daha degisik cok sayida tesettur magazalari var..sana iyi sanslar...

çok teşekkürler arkadaşım inşallah bulabilirim trabzonda tesettür giyim bulmak çok zor.

kızlar yakında ıstanbula gidicem bana ucuz ve şık şeyler(giyim,ayakkabı,çanta,aksesuar,vs) bulabileceğim adresler verebilirmisiniz?birde tesettürlü kız arkadaşlar nerden alışveriş yapıyorsunuz istanbulda?şimdiden cevaplara teşekkürlera.s.a.s.a.s.

istanbul da tesettür alışverişinin merkezi Fatih Fevzipaşa caddesidir, ümraniye ana cadde de aynı sekilde cok sayıda tesettür mağazaları var... diğer aksesuarlar için de ( ayakkabı, canta vs ) bakırköy iyi bi secim olurrr canım , iyi alışverişlerrr yerimseniben

Tesettür açısından bilinenin dışında pek çok alternatif var aslında.Tarza ve imkanlara göre değişir tabi ama Zara ve LCW de oldukça güzel ürünler bulabilirsiniz,tavsiye ederimyerimseniben..

bakırköy, şişli, nişantaşı, osmanbey, aksaray, fatih, eminönü tarafları avrupa yakasına hem ucuz hemde güzel şeyler bulabileceğin semtlerdir canım

Ben Fatih'ten genelde alış veriş yapıyorum Armine devamlı takip ettiğim bi mağaza ayrıca Beşiktaş 'ta da Adil Işık ama Fatih'te ne ararsan var Armine 'nin tarzı çok güzel. Tavsiye edebilirim

Ben Fatih'ten genelde alış veriş yapıyorum Armine devamlı takip ettiğim bi mağaza ayrıca Beşiktaş 'ta da Adil Işık ama Fatih'te ne ararsan var Armine 'nin tarzı çok güzel. Tavsiye edebilirim

canım merhaba bişey soracaktım; fatih teki armine da tesettür lüler için elbise varmı? kardeşimin nişanı için almak istiyorum bilgin var mı? fiat konusunda filan. a.s

canım merhaba bişey soracaktım; fatih teki armine da tesettür lüler için elbise varmı? kardeşimin nişanı için almak istiyorum bilgin var mı? fiat konusunda filan. a.s

Canım ben şuanda ıstanbul da değilim ama Armine de nişan için yani abiye tarzı 150-300 civarında bolero ile kullanabileğin çok güzel elbiseler var. Onun haricinde Cengiz Aktürk yine tesettürlüler için Fatih'e gidersen çok seçeneğin olur. Aker'in kendi magazasında bir de Juvenile da bulabilirsin. Hatta Juvenile de daha uygun fiyata abiye bulabilirsin.

Son düzenleme:
merhaba. fatihte juvenile nin yerini tarif olarak biliyor musunuz acaba? web sitesine ulaşılamıyor. bende bu magazayı arıyordum :)teşekkürler

Fatih ve ümraniyeye bakabilirsiniz. Üsküdarda da güzel şeyler bulunabiliyor. Gerçi ben istanbulda yaşasamda alışverişimi internetten yapıyorum. Tesettür mağazaları çok pahalı geliyor. Öğrenci bütçesini aşabiliyor. Bir tuniğe 200-300 lira isteyenler var ya. Hak mı bunların kazancı? Ben o yüzden internetten yapıyorum. Hem hediye çekleri indirimleri oluyor hemde o kadar gezip yorulmuyorum. Onun yerine internetten tesettür sitelerinden sipariş veriyorum. Kargoyu beklemek gerekiyor o zamanda ama napıyım bütçemi düşünmek zorundayım. :D

Back
X