istanbulu tercih etmelimiyim

Merhaba canim. Benim bir tanidiğim öyp ile marmara üniversitesinde işe basladi. yuksek lisans yapiyor. 2.5 bin lira maaş aliyor ve suan cok pismanmis. cünku para yetmiyor diyor. 2 kisi kaliyorlardi evde. 3.yü almak zorunda falan kaldilar

kızlar çok yoğun ve zor geçen bi hafta 3kez tercihimi sil baştan yaptım ama istanbul yazmadım gönlüm yaz demesine rağmen mantığıma yenik düştüm :53: istanbulun zorlukları ve güzelliklerinin yanında sevdiceğim de orda ve ben gitsem her gün görüşürdük ve kesin yüz göz olurduk ama bu şartlarda en az ay da 2 gün görüşecez ve o görüşmeler bizim için çok değerli olacak diye düşndük :) istanbulda yaşamayı 1buçuk sene sonraya attım. onun yerine antep hatay van erciş ve erzurum yazdım :) şimdi acaba nere gelecek telaşındayım :52:

İstanbul neree, Van Erzurum neree. Ben İstanbuldan başka yerde yaşamayamazdım. Tutardın evini işine yakın yerden , trafik derdin olmazdı. Ben sitede 2+1 600 e oturuyorum, evimle işimin arası yürüyerek 10 dk. Zaten heryere metrobüs metro yapılıyor, sineması tiyatrosu..

bu atamalar çoktan yapıldı kızlar, zaten istanbul yazmadığını belirtmiş arkadaş

Back
X