• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulun hastane sistemine alışamadım.

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Ben kucuk yerden geliyorum orda devlet hastanesine gitmek icin randevu almazdik gidip sira alir girerdik. Şimdi ben lepra deri ve zuhrevi hastaliklar hastanesine gitmek istiyorum doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi, ama randevu alamadim bir turlu. Gecen gittigimde insanlar siraya girmisti, randevulu hastalar oncelikliydi.
Yarin gitsem girebilir miyim ki ? Bir de cok uzak bosa gitmek var isin ucunda. Aradim oglen, acmadilar da.. ne yapsam?

Benim bildiğim ülke genelinde uygulanan bir şey bu randevu sistemi.

Küçük yerde az insan olduğu için sıra çabuk geliyordur.

Zor değil ki elinizin altında internet var MHRS ye girip alabilirsiniz.

Yani buraya üye olabildiğinize göre tahmin ediyorum oraya olmakta da zorlanmazsınız.

Benim bildiğim ülke genelinde uygulanan bir şey bu randevu sistemi.

Küçük yerde az insan olduğu için sıra çabuk geliyordur.

Zor değil ki elinizin altında internet var MHRS ye girip alabilirsiniz.

Yani buraya üye olabildiğinize göre tahmin ediyorum oraya olmakta da zorlanmazsınız.

Mhrs de benim doktor cikmiyor. Denedim yoksa, zorlanmadan hem de, meraklanmayın :)

Mhrs de benim doktor cikmiyor. Denedim yoksa, zorlanmadan hem de, meraklanmayın :)

Meraklanmamıştım.

Sistemi bilmiyor olabileceğinizi düşünerek yazdım.

Her neyse doktor izne ayrılmış olmasın? Sistem hatası da olabilir

182yi denediniz mi

Hiçbiri olmazsa tek çare erkenden gidip sıra almak

doktor 1 ay fullse cıkmaz zaten 15 gunluk bi aralık cıkıyor orda normalde netten randevu almak veya 182 yi aramak daha iyi gerci 182yi ben gecenlerde aradım hatta sıkıntı vardı

Meraklanmamıştım.

Sistemi bilmiyor olabileceğinizi düşünerek yazdım.

Her neyse doktor izne ayrılmış olmasın? Sistem hatası da olabilir

182yi denediniz mi

Hiçbiri olmazsa tek çare erkenden gidip sıra almak

İzinde değil, 1 ay önce gittim. Sadece randevular cok dolu oldugu icin cikmiyor.
182yi de surekli ariyorum 15 gunu gectigi icin randevu olusturamiyoruz diyorlar. Ertesi gun arayin,ertesi,ertesi..
Bu gune kadar geldim iste
Benim de sormak istedigim gidip sira alarak girebiliyor muyuz. Oyle bi olay varsa sikinti yok

İzinde değil, 1 ay önce gittim. Sadece randevular cok dolu oldugu icin cikmiyor.
182yi de surekli ariyorum 15 gunu gectigi icin randevu olusturamiyoruz diyorlar. Ertesi gun arayin,ertesi,ertesi..
Bu gune kadar geldim iste
Benim de sormak istedigim gidip sira alarak girebiliyor muyuz. Oyle bi olay varsa sikinti yok

182yi hiç denemedim
Telefonla zor geldiği için

Ama evet gidip sıra alabilirsin
Randevulular önceliklidir ama 1-10 arası bir sayı yakalarsan çok beklemezsin

Sabah erkenden gidince sıra verirler mi bilmem de gece 00:00 oldugu zaman hemen sisteme girin boşluk olursa alabilirsiniz randevuyu. Bir kaç gün böyle deneyin

Mhrs sistemi hergün 15günlük olarak güncelleniyo gece denemenizi tavsiye ederim randevu açıldığı gibi alırsınız.

10gün içinde randevusuz gidilerse aynı doktora saat 3-3,30 dan sonrası için kontrol veriliyo .

Ama sizin 1 ay olduğu için ya internet ya 182 yada sabah hastane muayneye başlamadan gitmeniz gerek . Tüm randevular mobil için değil günlük 30sa muhakkak 5-10 tane hastaneden de veriliyo.

Ben kucuk yerden geliyorum orda devlet hastanesine gitmek icin randevu almazdik gidip sira alir girerdik. Şimdi ben lepra deri ve zuhrevi hastaliklar hastanesine gitmek istiyorum doktor 1 ay sonra kontrole gel dedi, ama randevu alamadim bir turlu. Gecen gittigimde insanlar siraya girmisti, randevulu hastalar oncelikliydi.
Yarin gitsem girebilir miyim ki ? Bir de cok uzak bosa gitmek var isin ucunda. Aradim oglen, acmadilar da.. ne yapsam?
başhekime git. anlat durumunu doktro dedigini söyle , rica et, agla :) . belki öncelik verirler. yada coook beklersin ama bakarlar. bakmazlar ise dönersin. ama şansını dene.

bazı bölümlerin radevuları özel verilir. mesela sana 1 ay sonra gel demiş ya. belki sen sistemde kayıtlısındır. ve o bölümün görevlisine böyle böyle desen sana sıra verebilir.
tabi bazen bu 1 ay sonra gel dediginde bölüm görevlisine sen işletiyorsun.
şansını dene. yılmak yok :)

Back
X