istdan k.b.b uzamanı sezai sevengil yada ziya bozkurt hasta görüşleri

MRB YAZAN OLMAMIŞ AMA BEN YİNEDE YAZAYIM BELKİ BAŞKA TEREDDÜTÜ OLANLAARA FAYDAM OLUR.
14 MARTTA eşim amelyata girdi.K.B.B UZMANI SEZAİ SEVENGİLE DAHA FAZLA İÇİNİN ISINDIĞINI SÖYLEDİĞİ İÇİN ONU TERCİH ETTİK

1 saat 10 dk sürmesi planlanan amelyat 2 saat sürdü.eşimin burnunda çocukken oluşmuş olan kırıkı desteklemesi uzun sürmüş.Oldukça temiz ağrısız ve bulantısız uyandı narkozdan GÖZALTLARI EPEYCE MORARDI BELLİ ARALIKLARLA 1ER 2ŞER SAAT BUZ TANPON UYGULADIK MİNUMUM GÜNDE 3 SEFER ÖNERDİLER .BUNA KARŞIN GÖZ ŞİŞMELERİ VE MORLUKLAR 2. 3. GÜN DAHA FAZLA OLUYORMUŞ ,OLDUDA.
1 GECE YATTI HASTANEDE.ertesi sabah burnuna koyduğu sargı bezlerini çıkardı tanpon kullanmayı sevmediğini söylemişti zaten sezai bey .ISRARLA sormama rağmen hiç ağrısı olmadığını söylüyor eşim Burun ustundeki alçı duruyor.18 martta ilk kontrolune gittik dikişlerine baktı pansuman değişti.22 MARTTA dikişleri ve alçıyı almak üzere tekrar çağırdı.
ŞİMDİDEN EŞİMİN BURNUNU KISKANMAYA BAŞLADIĞIMIDA İTİRAF ETMELİYİM :)))
OPERASYONDA:

*burnu kırarAk dışarıdan bariz görülen c kavisini düzeltmiş.
* burun ucu kıkırdağındaki kırığı desteklemiş.
*burnu ufaltmış.
*burnun kemerini hafif törpüleyerek yumuşatmış.
*bir taraftaki eti diğer taraftaki nefes almasına mani olan eğri kemiği almış.
*burun deliklerinin biri diğerinden daha büyüktü büyük olanı diğeri kadar ufaltarak eşitlik sağlamış.

EŞİMİN AMELYAT SONRASI İLK YORUMLARI YÜZGÜLDÜRÜCÜ.

Ağrısının neredeyse yok denebilecek kadar az olması nedeniyle boşu boşuna 10 yıldır kaçmışım bukadar hafif gececeğini böyle ilgi ve bakıma maruz kalcağımı bilseydim 10 yılda 10 kere olurdum buamelyatı dedi:)) buna karşın burnunun tamamının şu an için bandajlı olması hiç nefes alamaması nedeniyle EĞER BİRİNE İŞKENCE YAPMAK İSTİYORSAN SADECE BURNUNU TIKAYALIM DİYE ESPİRİ YAPIYOR :))

bende ilerleyen yaslarimda dusunuyorum burun ameliyatimi geniz etim var agzi acik uyuyormuydu esiniz ben burundan nefes alamiyorumda...

BU SABAH DİKİŞLERİNİ ALDILAR ALÇILARDA ÇIKTI.
burnunda inanılmaz akıntı var elinden peçete düşmüyor valla yıllardır beynimde birikenlermi akıyo acaba diyo ... morlukları azaldı epeyce ama şişlikler hala devam etmekte ...
burnunun üzerine suya dayanıklı yeni plasterler konulmuş yine burnunun ucunu destekler biçimde bepanten kremle beraber haftaya cuma burun içi kuruyan kan artıklarını falan temizlemek üzere tekrar çağırmış ...

bende ilerleyen yaslarimda dusunuyorum burun ameliyatimi geniz etim var agzi acik uyuyormuydu esiniz ben burundan nefes alamiyorumda...

18 yaşını doldurduysan olabiliyorsun canım aml. evet eşim ağzı açık horlayarak uyurdu vede uyku apnesi sorunuda vardı...

sadece geniz eti estetiksiz poerasyon olan bir hastay amlyattan çıkarken gördüm gayyet ayık çıktı çok az bir bandajla 2 saat sonra yardımsız yururcesine hastaneden taburcu oldu ....

3.kontrolede gittik. EŞİMİN morlukların hepsi iyileşti ama hala daha burnu çok şiş .1 adet plaster vede bepanten krem le gittik. bepanten kremle burnunu temizlemedi yanılmışız :))plasterleri herakşam takıp hersabah çıkarıcakmışız gündüzburun dışına mercimek kadar bepanten krem sürüp iyice yediricekmişiz.Genle olarak burnu epeyce şiş olmasına rağmen far şimdiden anlaşışıyo kıskanıyorum hemde çok fenaaa :)))

bu kadar mı güzel ve detaylı anlatılır ellerinize sağlık ayrıca geçmiş olsun burnu güzel olmuş eşinizin :nazar:

bir erkeğe yakışmıyacak burun yapmış bence,ucu çok kalkık olmuş,fiyat olarak da çok uygun onu belirteyim

burunucuyla ilgili bizde biraz kalkık bulduğumuzu belirtmiştik doktora bandajlar çıktıktan sonraki ilk altı aylık dönemde buruncu doğalsebeplere bağlı birmiktar düşme yapacak dedi doktor ... bizde beklemeye devam ediyoruz....

bu kadar mı güzel ve detaylı anlatılır ellerinize sağlık ayrıca geçmiş olsun burnu güzel olmuş eşinizin :nazar:

amelyat adayları bu amelatı deneyimlemiş insanlarla fikir ve bilgi alışverişinde bulunma ihtiyacı hissediyorlar. Heleki yoğun kaygı ve korkuya sahipse belki bende bir nebzede olsa yardımcı olabilirim diye düşünerek açtım butopiği günlük gibiydi bir anlamdada :))

valla bence çok başarılı hemde bu fiyata ( başka konuda fiyatı 2550 yazmışsınız ),hangi hastahanede aml olundu acaba teşekkürler.

en son ödeme esnasında yoğun ısrarlarım uzerine 1 ikramda daha bulundular 50 tllik fark ordan kaynaklanıyordur sanırım ...

Buarada tavsiyem üzerine 15 gün önce amelyat olan bir arkadaşıma (buruna uygulanacak metodlara işlemlere göre çift kişilik tek kişilk oda farkları gibi noktalarda) 2300e anlaşma sağlamışlar...

Back
X