• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte ben boyle bir hal içindeyim...

Iliskilerde samimiyet olmazsa olmazdir fakat suna inaniyorum;karsi tarafta herzaman kaybetme korkusu olmali kimse kimseyi cantada keklik bilmemeli cunku sonumda daha cok seven kaybediyor maalesef.. :KK14:

Gercekten sevdigin okadar belliki ins. O yada onsuz hakkinda ne hayirli ise o olsun
Aslında her ikimiz de korkardık deli gibi bu durumdan ama sonunda oldu ve ikimiz de kaybettik.
Ben daha cok veya o daha cok kaybetmedi biliyorum ikimiz birden kaybettik.
Bu savaşın kazananı olmadı malesef.
Seviyorum ve okadar naif bi insan ki hic bir zaman üzülsün istemem.
Umarım bir çok arkadaşın da dediği gibi hayırlısı olur tesekkur ederim sevgili son mecnun Hoppa

Yasayamadığı şeylere yanıyor insanın ici iste.
Benim beraber kurduğumuz hayallere ulaşamayacak onsuz bir ömür planlamamişken ne yapicam diye icim yanarken senin de ya olsaydi diye yaniyor.
Sonunun böyle olacağina basindan oyle olmasi mi iyi bilemedim cunku hayatimin en mutlu yillariydi diyebilirim ...
Ayrica rica ederim :)

Aynen yaaa ..ya olsaydi... Ama olmazi gerekiyorsa olurdu diye avundum bende ....bayanlar cok duygusal bu konularda bence ...belki hayat hiykayemizde daha mutlu oluruz kim bilir...bir baskasiyla :KK57:yada duygularimi aldircam :confused:odun gibi yasarim bende :p saka tabki ... Zaman herseyin ilaciymis bekliyelim bakalim ne olacak

guzel bı anı olarak kalır belkı de...bir gun gulumsersın..ya da bırgun gelır mantık evlılıgı yaparsan ( ki o daha ıyı dıyorlar) o zaman dersın kı dolu dızgın aska da doydum dersın..ıyı yonden bak boşver...yapıcak bırsey yok..büyüsü bozulan sey eskısı gıbı olamaz..kalsın oyle tozlu sayfalarında....guzel kalsın....ama yerınde kalsın...tasıyıp ta ömrünce karatma gunlerını :KK66:
Onu hep iyi hatırlayacağıma eminim. Yeni bir evlilik düşüncesi geçmiyor aklımdan. Ben onunla tüm hazırlıklarımı yapmiştım onu da zaman gösterir artık. Koydum rafına beyfendiyi arada bi tozunu almazsam iyidir :)
Tesekkur ederim beni dinleyip değerli fikirlerinizi bana ilettiğiniz için.
Şu sıkıntılı gecemde destek buldum sağolun güzel insanlar :)

Onu hep iyi hatırlayacağıma eminim. Yeni bir evlilik düşüncesi geçmiyor aklımdan. Ben onunla tüm hazırlıklarımı yapmiştım onu da zaman gösterir artık. Koydum rafına beyfendiyi arada bi tozunu almazsam iyidir :)
Tesekkur ederim beni dinleyip değerli fikirlerinizi bana ilettiğiniz için.
Şu sıkıntılı gecemde destek buldum sağolun güzel insanlar :)

bir sıcak duş sonrası bıtkı çayı ve uyku...ihtiyacın olan suan bu ;)

Aynen yaaa ..ya olsaydi... Ama olmazi gerekiyorsa olurdu diye avundum bende ....bayanlar cok duygusal bu konularda bence ...belki hayat hiykayemizde daha mutlu oluruz kim bilir...bir baskasiyla :KK57:yada duygularimi aldircam :confused:odun gibi yasarim bende :p saka tabki ... Zaman herseyin ilaciymis bekliyelim bakalim ne olacak
Bu kadar canım yanmişmıydı kıyaslayamıyorum ama ben defalarca tükendim dediğim o hayatımın kırılma noktalarinda mucizelere şahit oldum.
Beyimizin gelişi de yine bir kırılma anımda olmuştu.
Canim yanıyorsa bu denli sonunda iyi bir şey gelecektir bana tekrardan bunları hatırlattınız.
Oysaki zaten yaşadığım şeylerdi. Ama acımdan onu bile görmez olmuşum.
Senin için de pembiss tutarsızlık varsa başta bir sıkıntısı vardir diyebiliyorum. Artık gerçekten zamana bırakmalıyız bütün olanları sanırım

Bunu güzel bir çikolatayla değiştirme hakkımı kullanmak istiyorum. Zira oldukça uyku problemi çekiyorum.

valla artık nasıl uygun gelırse...ama rahatlaman lazım..guzel gunlere yol aç..))

Bu kadar canım yanmişmıydı kıyaslayamıyorum ama ben defalarca tükendim dediğim o hayatımın kırılma noktalarinda mucizelere şahit oldum.
Beyimizin gelişi de yine bir kırılma anımda olmuştu.
Canim yanıyorsa bu denli sonunda iyi bir şey gelecektir bana tekrardan bunları hatırlattınız.
Oysaki zaten yaşadığım şeylerdi. Ama acımdan onu bile görmez olmuşum.
Senin için de pembiss tutarsızlık varsa başta bir sıkıntısı vardir diyebiliyorum. Artık gerçekten zamana bırakmalıyız bütün olanları sanırım

Evet öyle galiba :(.. Zaman zaman bekliyoruz ... Canim umarim en kisa zamanda acilarin biter yüzünde gönlünde güler :) senin icin en büyük isteyim bu 2015 mutlu dolu yil olsun :)

Birbirinizi hayirla yad ediyorsaniz bence bu is bitmemistir:rolleyes: tek tecrubem sevgili esimden biliyorum.

Insallah bu ayrilik daha guclu baslamaniza vesile olur:KK8:

Nedense ilk okudugumdan beri bu his var icimde dilerim oyle olur:KK73:

Birbirinizi hayirla yad ediyorsaniz bence bu is bitmemistir:rolleyes: tek tecrubem sevgili esimden biliyorum.

Insallah bu ayrilik daha guclu baslamaniza vesile olur:KK8:

Nedense ilk okudugumdan beri bu his var icimde dilerim oyle olur:KK73:
Yaaaa :oops:
Yani seven insan istiyor bir kötülüğünü bir aksiliğini görmedim
Dolayısıyla içten içe tabiki de istemiyorum onsuz olmak.
Ama olacaksak da gerçekten en iyilerine layık bunu biliyorum. Ve çok samimiyetle ictenlikle diliyorum onun icin .
İnsallah öyle olur. olur da biraraya gelirsek zaten daha da gücleneceğiz onu biliyorum.
Güzel hislerin temiz kalpten geliyor ne de olsa bir yabancı için dilerim gerçek olur :KK33:
Eşinle yaşamişsınıx sanirım böyle bir durum ama sonunda eşin olmuş işte :)
Yeni mucizelerine ihtiyacım var sayın bayım duy beni :)

Back
X