• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim evim....

eviniz birbirine benzeyen diğer evler arasından sıyrılmış çıkmış sanki...ilk defa fotoğraflara 2. kez bir daha bakma isteği duydum..çünkü hiç birine benzemeyen farklı ama zevkli döşenilmiş sıcak bir ev..Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...:46:

Beğenileriniz içinçok teşekkür ederim... sizleri çok ihmal ettim...Ama malesef yedi ay kadar önce annemi kaybettim...
Hani alt katımda oturuyordu ve komşuyduk.. Belki hatırlarsınız.

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/292983-iste-komsumun-evikomsum-annem-olur.html

Şimdi bu evde babacığım yalnız oturuyor. Ben üst katındayım...Onu hiç yalnız bırakmıyorum....

canım mutlu mutlu otur inş.evinde. buarada yatak odana bayıldım markasını sorsam ayıp etmiş olurmuyum:)
Gelelim yatak odamın markasına...Yatak odam İzmir kısık köyde ALTİS mobilyada üretildi...Ölçüye göre yapıyorlar. hazır mobilya değil canım...

Güle güle otur evinde.Hayırlı olsun. Holdeki ve yatak odandaki halına ve salon takımına bayıldım. Halı ve salon takımını hangi marka aldın?

Tertemiz, ne güzel Güle güle oturun.Böyle derli toplu olmayı nasıl başarabiliyorsunuz.?

kıeşke salon ve yatak odan açık renk olsaymış inan bana müthiş olcakmış yemek oda takımına bayıldım

kıeşke salon ve yatak odan açık renk olsaymış inan bana müthiş olcakmış yemek oda takımına bayıldım

hakılısn canım...bende koyu renkten sıkıldım aslında... Ama malum ben bu evi 2009 da döşedim... O yıllarda tamam açıkk renk mobilya vardı ama ben o zamanlar sıcak bakmamıştım...ne bileyim.... Yakında koçişe bişeyleri bahane edip cilaya gönderip açık renk boyatsam mı acaba diye düşünüyorum... Ama sadece kendi kendime düşünüyorum... İlk kez sizinle paylaştım ne dersiniz...

bende de o ördek sürahiden var,çok beğenerek almıştım..her görende bayılıyo :1:
bu arada güle güle huzurla oturun cnm..

Back
X