Işte benim gerçek mucizem:) hamileyimmmmmmm

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Benim iki başarısız tüp bebek denemem var. Aralık ayında doktorumun isteği ile histeroskopi oldum. Progestan hap kullandım operasyondan sonra. Adet olmayı bekliyordum 3 üncü tüp bebek denemesi için. Allahım bana bi mucize gönderdi... Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Şimdi 4 haftalık meleğim benimle. Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.

çok evindim adına. allahım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

tebrikler ALLAH nazardan saklasın ALLAH gönlünüze göre versin en kısa zamanda banada nasip etsinn

tatlim hatirladim ben seni...insallah Rabbim bebisini kucagina almani nasip etsin..gozuna ydin..sizde sorun neydi tatlim?

tatlim hatirladim ben seni...insallah Rabbim bebisini kucagina almani nasip etsin..gozuna ydin..sizde sorun neydi tatlim?

Benim sağ tüpüm tıkalıydı eşimdede sperm azlığı vardı. Normal yolla asla olmaz dediler. Ama rabbim bana mucizemi gönderdi. Müthiş bir duyguymuş. Ben hiç bu duyguyu yaşamıyacağım sandım. Allahım vakti zamanı gelince gönderiyormuş. allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin. Şimdi bende herkese duacıyım.

Kuzum nerelerdesın kac gün haber bekledık senden cook ama cok sevındım nekadar sanslıyız rabbım zorlukların ardından bu mucızeyı verdı bennde dondurukmuslar ıcın gıdecektım ama kendılıgımden gebe kaldım anlatmıstım sana dıger actıgın konuda: Rabbım hepımıze sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın ısteyen herkesede yasadıgımız bu mucızelerden versın

hayırlı olsun.Rabbim istedikten sonra herşey olur arkadaşım. bende histereskopi olucam nasipse bnimde 2 taze negatif birde dondurulmuş negatifim var aralık ayında negatifim oldu. histerskopi olucam belki benimde mucizem olur dimi:))) ay inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…