Işte benim gerçek mucizem:) hamileyimmmmmmm

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Benim iki başarısız tüp bebek denemem var.doğal yolla asla hamile kalamazsın dediler.. Aralık ayında doktorumun isteği ile histeroskopi oldum. Progestan hap kullandım operasyondan sonra. Adet olmayı bekliyordum 3 üncü tüp bebek denemesi için. Allahım bana bi mucize gönderdi... Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Şimdi 4 haftalık meleğim benimle. Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.:49::49::49:

Benim iki başarısız tüp bebek denemem var.doğal yolla asla hamile kalamazsın dediler.. Aralık ayında doktorumun isteği ile histeroskopi oldum. Progestan hap kullandım operasyondan sonra. Adet olmayı bekliyordum 3 üncü tüp bebek denemesi için. Allahım bana bi mucize gönderdi... Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Şimdi 4 haftalık meleğim benimle. Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.:49::49::49:

aminn inşalllahhhhh...
tebrik ederim inşallah meleğin mucizen sana sağlıklı sihhatli gelir bende bebek bekliyom az buz değil 7 yıldır olmassa yazın tüp bebek yaptırcam inşallah ona gerek kalmada gelirrrr...

Amin.

Maşaallah, subhanallah..

İnşaallah hayırla ve sağlıkla alırsınız kucağınıza.. :16:

tebrik ederim gözünaydın
zorlu yolaradn gecmişsiniz ama Rabbim nasip etmiş saglıkla kucagına almayıda nasıp etsin inşallah

ben de hıstreskopıden 2 ay sonra hamıle kalmıştım.şu an 2,5 yaşında.şimdi de 2.ye hamıleyım.ıkısı de doğal yolla oluşan gebelıkler.allah ıstedıkten sonra gerisi boş.

Back
X