güle güle kullan cnm. bende ya arseclık ya bosch alcam ne kadar tuttu hepsi?
5.250 tuttu canım bende boschla arçelik arasında çok kalmıstım ama biz oturacağımız sehirden almadık başka bi sehirden aldık boschdakiler götürmek için ücret istediler ama arçelikte böyle bi uygulama yoktu. bide annemin beyaz esyalarıda arçelikti yıllarca kullandı hiç sıkıntı yaşamadı ona güvenerek arçelik aldık tabi birazda şans işi bu beyaz eşya inşallah memnun kalırım bende
çok iyi bir fiyata almışsınız.. benimde bütün eşyalarım arçelik fakat tek tek almıştım.. buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak, benim fırınım midi fırın bu halde 6000 tuttu.. güle güle kullanın :))
canım çamaşır mak. ve buzdolabın benimkiyle aynı. 1buçuk yıldır kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum.
sen de güle güle kullan inşş.
Çok güzel ürünlerden almışşsınız, hayırlı uğurlu olsun inşallah .. Güle güle kullanmanız dileğiyle :)
ıyı gunlerde kullan canım bende hepsini arçelik aldım buz dolabımda senınkı gıbı alttan sogutuculu fakat bu konuda alınca bazı yorumlar duydum canım sıkıldı yok en ust rafa boyun yetışmez zor olur vs dıye gercı boyum 1.68 ama nasıl olur bılmıyorum umarım ıyı gunlerde kullanırız..
Bu fiyatlarla öyle oynuyorlar ki valla ben tanıdık manıdık kimseye güvenmiyorum, bizde bütün beyaz eşyamızı arçelikten aldık geçen ay. Ama tabii ben en az 5 yerden fiyat aldım, Ankastrelerim+buzdolabım+bulaşık makinem hepsi 6.042tl gibi bişeydi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en son fiyat 5.600e anlaştıkarada bu kadar fiyat farkı olabiliyo mu ben şok oldum..Her bayiden ayrı indirim aldım ötekine gittim onun üzerinden indirim yapıp teyit için kartını aldık.. En son düşe düşe bu fiyata düştüler.. Tanıdık falan aldanmayın:) Heryerden fiyat alın...
kızlar hepsi içime sindi bi tek fırın içime tam sinmedi kullanan varsa lütfen yorumlasınn şimdiden teşekkürlerr
Eki Görüntüle 339414
bu üçü kampanyadaydı 999 tl
Eki Görüntüle 339415
çamaşır makinem 7 kg 1000 devir
Eki Görüntüle 339416
bulaşık makinem 6 programlı
Eki Görüntüle 339417
buzdolabım digital kapasitesi 475 lt.
cnm çok güzeller iyi günlerde kullan inşbende arçelik istiyorum beyaz eşyalarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?