işte beyaz eşyalarım :))

güle güle kullan cnm. bende ya arseclık ya bosch alcam ne kadar tuttu hepsi?

5.250 tuttu canım bende boschla arçelik arasında çok kalmıstım ama biz oturacağımız sehirden almadık başka bi sehirden aldık boschdakiler götürmek için ücret istediler ama arçelikte böyle bi uygulama yoktu. bide annemin beyaz esyalarıda arçelikti yıllarca kullandı hiç sıkıntı yaşamadı ona güvenerek arçelik aldık tabi birazda şans işi bu beyaz eşya inşallah memnun kalırım bende

çok iyi bir fiyata almışsınız.. benimde bütün eşyalarım arçelik fakat tek tek almıştım.. buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak, benim fırınım midi fırın bu halde 6000 tuttu.. güle güle kullanın :))

hımm sende güle güle kullan canım biz bide tanıdık bi yerden aldık onunda etkisi vardır

canım çamaşır mak. ve buzdolabın benimkiyle aynı. 1buçuk yıldır kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum.
sen de güle güle kullan inşş.

canım çamaşır mak. ve buzdolabın benimkiyle aynı. 1buçuk yıldır kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum.
sen de güle güle kullan inşş.

canımm teşekkürler ya çok rahatladım valla şu anda ben gerçi güveniyorum arçeliğe annemde yıllardır kullandığı için bende inşallah uzun yıllar kullanabilirim bide ben aslında fırını merak ediyorum hani tek bölmeli ya güzel pişirir inşallah pişman olmayız :124:

Çok güzel ürünlerden almışşsınız, hayırlı uğurlu olsun inşallah .. Güle güle kullanmanız dileğiyle :)

ıyı gunlerde kullan canım bende hepsini arçelik aldım buz dolabımda senınkı gıbı alttan sogutuculu fakat bu konuda alınca bazı yorumlar duydum canım sıkıldı yok en ust rafa boyun yetışmez zor olur vs dıye gercı boyum 1.68 ama nasıl olur bılmıyorum umarım ıyı gunlerde kullanırız..

Bu fiyatlarla öyle oynuyorlar ki valla ben tanıdık manıdık kimseye güvenmiyorum, bizde bütün beyaz eşyamızı arçelikten aldık geçen ay. Ama tabii ben en az 5 yerden fiyat aldım, Ankastrelerim+buzdolabım+bulaşık makinem hepsi 6.042tl gibi bişeydi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en son fiyat 5.600e anlaştık arada bu kadar fiyat farkı olabiliyo mu ben şok oldum..Her bayiden ayrı indirim aldım ötekine gittim onun üzerinden indirim yapıp teyit için kartını aldık.. En son düşe düşe bu fiyata düştüler.. Tanıdık falan aldanmayın:) Heryerden fiyat alın...

seninkilerde hayırlı olsun canım ben kullanıpta memnun olanlar biliyorum hem değişik bence benim hoşuma gitti yani inşalah rahat kullanabiliriz bizde sıkma canını sen ya senin içine sindiyse sorun yok ben çok begenerek aldım buzdolabımı:)

bizde 5-6 yerden fiyat aldık canım en uygununu yine tanıdık olan yer yaptı hemde eşyalarımız yaza kadar orda kalacağı için güvenilir diye düşündük

bende aynı 3 lü seti kullanıyorum sadece 300 tl daha verip seramik ocak aldım ama ocağı almaz olaydım,siyah olduğu için toz oluyo,cam bezleriyle siliyorum....
en mantıklı orjinal haliymiş...
fırından ise çooookkkkk memnunumm...dışı ise gerçekten iz olmuyor,ama davlumbazı sürekli temizlemek gerek yüzeyini benekli gibi oluyo hemen üzerii...
buzdolabından bulaşık makinandan memnu kalırsan paylaş cnm,bende düşünebilirim...
iyi günlerde kullann..

Evet Bende Bosch ve Arçelik Arasında Kalmıştım canım :) Ama Arçeliğe karar verdim çok daha güzel diye düşünüyorum.. Birde Buzdolabını ne kadara aldığınızı sorabilir miyim canım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…