İşte bu da "Dertliler" topiği. Dök içini dök dök dök..

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Burada yüzlerce konu okuduk, kimisine güldük ve kimisine de yeri geldi ağladık. Bu konuyu "yaşamakta olduğunuz en büyük dert"iniz için açıyorum. Sorun her ne olursa olsun paylaşalım dürüstçe. Paylaşalım ki derdimiz azalsın, ve başka hikayeler okudukça ne küçük şeyleri sorun ettiğimizin de farkına varırız belki...

>>>
Derdimi dinledim, derdimden iğrendim
Derdini dinledim, derdime imrendim...

Çok fazla terliyor olmam.. Elim yüzüm ayaklarım, haddinden fazla terliyor. Bu durum bende sosyal bi sıkıntı haline geldi, çünkü elim terledğnde kimseyle tokalaşamıyorum. Açık ayakkabı giyemiyorum, hele ki çıplak ayakla hiç ayakkabı giyemiyorum. Ne çok isterdim, istediğim gibi bi ayakkabı giyeyim. O ayakkabıları giyen herkese derinden özeniyorum :(

Çok fazla terliyor olmam.. Elim yüzüm ayaklarım, haddinden fazla terliyor. Bu durum bende sosyal bi sıkıntı haline geldi, çünkü elim terledğnde kimseyle tokalaşamıyorum. Açık ayakkabı giyemiyorum, hele ki çıplak ayakla hiç ayakkabı giyemiyorum. Ne çok isterdim, istediğim gibi bi ayakkabı giyeyim. O ayakkabıları giyen herkese derinden özeniyorum :(

Oy canım ya kıyamam. Doktora gittin mi? Biz cözümü vardır belki...
Bende gögüslerimin kücüklügünden sikayetciyim :52:
Güldügüme bakmayın bir ara acayip takıntı haline getirmistim simdi yavastan düzelmeye basladım.
(icten ice düsünmelerimi saymassak) :37:

ah ah bendede dert çokkk öncelikle eşimden, bitürlü bitmeyen ev tadilatından,ev yarım yamalak olunca hiç temizlik belli olmuyo ondan ,bide üşengeçim,çok uyuyorum asosyal oluyorum bazen kımseyle konuşamıyorum konuşacağım lafı unutuyorum,offf saymayla bitmez belki ufak tefek ama çok var...bu günlerimizede şükür sağlığım yerinde çocuklarım yanımda çok şükür diyeceğimde çok şey vardır tabiki..

of ben de köyde yaşıyorum burda kafayı yerim yakında heralde bide birsürü işim var ama canım hiç iş yapmak istemiyo.

Oy canım ya kıyamam. Doktora gittin mi? Biz cözümü vardır belki...
Bende gögüslerimin kücüklügünden sikayetciyim :52:
Güldügüme bakmayın bir ara acayip takıntı haline getirmistim simdi yavastan düzelmeye basladım.
(icten ice düsünmelerimi saymassak) :37:

Çözümü ameliyat canım ama o da fayda etmiyor çünkü vücut o teri elinden atamasa ameliyattan sonra belinden falan terliyosun daha kötü. Tek derdin memiş olsun ya:D büyütme yöntemleri var diye biliyorum.

ah ah bendede dert çokkk öncelikle eşimden, bitürlü bitmeyen ev tadilatından,ev yarım yamalak olunca hiç temizlik belli olmuyo ondan ,bide üşengeçim,çok uyuyorum asosyal oluyorum bazen kımseyle konuşamıyorum konuşacağım lafı unutuyorum,offf saymayla bitmez belki ufak tefek ama çok var...bu günlerimizede şükür sağlığım yerinde çocuklarım yanımda çok şükür diyeceğimde çok şey vardır tabiki..

Allah sağlık versin canım boşver eşyaya hizmet etmeyi. Unutkanlık yeni nesil hastalık olsa gerek, zira bende de fazlasıyla mevcut...

evet evliyim eşimin işinden dolayı burada görevli canım çok sıkılıyor ist dan geldim bide 3.5 senedir bi kurtulamadık şuradan ya off

Hakkınızda hayırlı olan budur belki? Allah hayırlısını versin canım köy dediğin kim bilir kaç beladan korudu sizi

sevgülüm olacak herif az önce facebookta bişey paylaşmış. ben de bunu dert ettim napiim.

İnsan bir kere birine "geç" kalır, ve bir daha hiç kimse için "acele" etmez.. ne demek şimdi bu yaa :( şu yaşımda hala facebook iletilerine üzülüyorum. ne olacak benim bu halim :50:

El terlemesi için bir şey diyemem ama ayak için ayakkabı deodorantları var canım, bir dene istersen, terlesen bile koku sorunu olmaz en azından?

sevgülüm olacak herif az önce facebookta bişey paylaşmış. ben de bunu dert ettim napiim.

İnsan bir kere birine "geç" kalır, ve bir daha hiç kimse için "acele" etmez.. ne demek şimdi bu yaa :( şu yaşımda hala facebook iletilerine üzülüyorum. ne olacak benim bu halim :50:

Bu konuda kendime güvenmeme rağmen ben bile anlamadım o cümleyi :/ sana geç kalmış onu anladım da, devamı da senden gitmeye niyeti yok olsa gerek...

Emek sarfettiğin için öyle geliyor sana. Full net çıkaranlardan neyin eksik?

Öyle.. Öyle de.. Bi bakıyorum orayı kazananlar Fen, Özel falan mezunu..
Bide istediğim bölümün puanı tıptan yüksek.. İstediğim bölümü okurda mühendis mi olurum, yoksa tıp okur da daha rahat bi yaşam mı sürerim onu da bilmiyorum.
1 senem kalmış, hala ne olacağıma da karar veremedim..:31:

Öyle.. Öyle de.. Bi bakıyorum orayı kazananlar Fen, Özel falan mezunu..
Bide istediğim bölümün puanı tıptan yüksek.. İstediğim bölümü okurda mühendis mi olurum, yoksa tıp okur da daha rahat bi yaşam mı sürerim onu da bilmiyorum.
1 senem kalmış, hala ne olacağıma da karar veremedim..:31:

Çok rahat mühendisler de var canım neden öyle dedin ki? Puanı tıptan yüksek bir bölüm ve üniversite ise zaten havada kaparlar okuldan sonra.

Back
X