işte buda benim diyetim :))))))

nabilo235

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
14
2
286
Aydın
evet arkadaslar lahana diyetiyle hergün 5 km hızla 1 saat kosu bantında kostrup 30*10 mekik toplamda 300 mekik cekmeme rahmen 5 günde 2 kilo verdim nedense düsüremedim bi türlü yarın süper diyetimi uygulamaya kouyyorum biraz agır olucak ama günde sadece 5 mandelina yicem bakalım 1 haftada kac kilo vericem 1 haftada yine hergün 5 km kosucam kosu bantında ve 300 mekik cekicem toplamda kac olucak bakalım günde 60 mg da reaccutane iciyorum sivilcelerim icin daha öncede günde 3 portakal yiyerek diet yapıyodum ve 1.5 ayda 45 günlük sürede tam 28 kilo vermistim bakalım 5 mandalina ne kadar vericem hepnize ii zayıflamalar :)

:53::53::53::53::53::53:
Şaka mı bu?
45 günde 28 kilo? günde 5 mandalina ha?
Lütfen yapmayın gözünüzü seveyim.
Biraz akla ve mantığa davet ediyorum...

Son düzenleme:
Daha önce 3 portakal yiyerek 45 günde 28 kilo mu verdiniz ?
Sarkma v.s olmadı mı ?

daha neler düşer bayılır ınsan .. hem yararlı olmus olsaydı :) tekrar dan kılo alıp ..aynı dıyetı yapmaya kalkışmazdı :) hızlı verılen kılo cabuk alınıyo demekkı

evet arkadaslar lahana diyetiyle hergün 5 km hızla 1 saat kosu bantında kostrup 30*10 mekik toplamda 300 mekik cekmeme rahmen 5 günde 2 kilo verdim nedense düsüremedim bi türlü yarın süper diyetimi uygulamaya kouyyorum biraz agır olucak ama günde sadece 5 mandelina yicem bakalım 1 haftada kac kilo vericem 1 haftada yine hergün 5 km kosucam kosu bantında ve 300 mekik cekicem toplamda kac olucak bakalım günde 60 mg da reaccutane iciyorum sivilcelerim icin daha öncede günde 3 portakal yiyerek diet yapıyodum ve 1.5 ayda 45 günlük sürede tam 28 kilo vermistim bakalım 5 mandalina ne kadar vericem hepnize ii zayıflamalar :)

pardon canim ama bu cok sagliksiz ve zararli. herseyden ye ama az ye aksam 6dan sonra bisey yeme, bu daha faydali. daha öncede uygulamissin bu diyeti, sanirim kilolari geri almissin.

Daha önce 3 portakal yiyerek 45 günde 28 kilo mu verdiniz ?
Sarkma v.s olmadı mı ?

evet aynen ole oldu canım diyetisyenim 1500 kalorilik diet vermisti ee zayıflamam uzun sürüyodu o yüzden hemen 3 portkala döndüm onunla 45 gün gibi bi sürede 28 kilo vermeyi basardım ama tumbellerlede calısoydum canım acıktıkca yatıp uyuyodum biraz eziyet gibi oluyodu ama sonucu görünce seviniyiodum :)

hoşgeldin 5 günde 2 kilo sana göre azmı
20 günde 8 kilo yapar bu bile çokken
sen 45 günde 28 kilo diyorsun ,
motebalizmanı vücudun doğal yapısını bozuyorsun
belki yine kilo verirsin ama emin ol bikaç ay sonra hepsi geri gelicek ve birdaha hiçbirzaman kilo veremeyeceksin
vücudun kıtlık korkusuyla heryediini depolayacak ve ne yaparsan yap yine beni aç bırakıcak diye depolarından harcamayacak canım bence yapma

doktorlar ayda 3 yada 4 kiloyu sağlıklı buluyor haftada 1 kilo en ideali. önemli olan sağlıklı beslenmek şuan burda herkes diyetde çoğumuz yiyerek zayıflıyoruz kendini düşün sağlığını düşün geri almamak için sıksık ama az az yee canım ben öyle yapıyorum veee hiiiiçççççç zorlanmıyorum hiç açıktığımı hissetmedim hadi sende vaz geç bu diyetten :50:

bu dıyet cok zararlı degıl mı heen kılo vermek adına saglıgından olursn :50: bende yapmstım buna benzer seyler zamanında ama nerdeyse saglıgım elımden gıdıyordu ve verdıgım butun kılolarıda gerı aldım yanı sadece kendıme ezıyet etmekle kaldım :37: gercı sen suan sadece kısa surede verebılecegın kıloyu dusunuosundur zayıflarım zayfladıktan sonrada dıkkat ederım nolacakk kı dıe dusunuo olabılırsın ben bole dusunuodum ama ınan oyle oluyor bence vazgec bundan saglıgını tehlıkeye atma :50: :20:

Back
X