haklısın canım ama onlarda ne onur ne grur ne surat ne ahlak var. Bunları kaybetmiş insanların bankada tirilyonu olsa ne yazarki sanki allah yanlarına bırakacak o haram paraları. Yalancı dünya burası bi anda püffff der ucar gider o paralar boş ver şekerim.
Ben yoldaki dilenciye kapıya gelene para vermiyorum.
Sürekli kapımıza genc genc cingene kadınlar geliyo.. Biz para kazanmak icin didinirken onlar kapı kapı geziyor bagırdım bi kaç kez git çalış diye.
biraz adalet olsa keşke şu dünyada ...[ı]ben artık tüm bunları görüp hatta üzerine acı bir şekilde yaşadıktan sonra,yazık ki veremiyorum..belki de gerçekten ihtiyacı olanı bile ayırt edemiyorum,arkamı dönüp giderken içim acıyor..acaba onlardan biri mi ? Demekten kendimi alamıyorum..[/ı]
[ı]olan yine gerçek ihtiyaç sahibine ve gerçek fakire muhtaç a oluyor..[/ı]
bende vermiyorum böylerir yüzünde
her nerede olursa olsun bir dilenci benden para isterse ister kapıma gelsin ister ofise ister aracta yakalasın farketmez...ilk sorum şu olur aç mısın...eğer açsan gel seni doyurayım ben para vermem derim...o dilenci arkadaşda dönüp arkasını gider...şimdiye kadar bir tane dilenciye rastladım açım diyen o da çocuktu zaten ...ona da ekmek arası döner yaptırdım verdim ....böylelikle hem vicdanımı rahatlatmış oluyorum hem de para vermemiş oluyorum-tatlicadiarzu-
dağ gibi biriken o paraların ardından ta bizim duygu istismarlarımız yatıyor allah güle güle yemek nasip etmesin inşallah!bundan birkaçyıl önce sabahın erken saatlerinde simsiyah bir mercedesten inerken gördüm ben bu dilencileri ozamandan beri yolda avuç açana hiçbirşey vermiyorum hatta sizde varsa bana verin diyorum gözlerinin içine bakarak sıvışıp gidiyorlar.gerçekten ihtiyacı olan zaten avuç açmaya çekiniyor.bu dilenci milletinin hepsi sahtekar iyilik yapmanın çok başka yollarıda var.1 ytl bile vermiyorum.o birler birikip.dağ oluyor çünkü.kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?