- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi cilgin_anne_
-
Çamur at izi kalsın. Belge belgeymiş hani belge. Ne kadar saptırılmış bir haber... İçerikle ilgili hiçbir şey yok, haber yorumdan ibaret.
bahsi geçen 5. Fıkrayı ekledim. Bu fıkrada sadece 4. Fıkra dışında kalan şirketlere yapılacak uygulamanın bu eklenen fıkrada belirtildiği üzere bakanlar kurulu tarafından çıkarılacak yönetmelikle düzenleneceği söyleniyor. Şimdi bana haberde atılan tüm yaftalamLarın dayanağını açıklar mısınız? Böyle bir haberi de anca sabah yapar zaten.
Aman canım dur şimdi öyle şeyler paylaşma BELGE BELGE diye çığırıp dururlar şimdi
Tanınmış yazarlardan daha mı iyi biliyorsun. Onlar dediyse doğrudur.
Son 12 sene aldatma suç kapsamından çıkarıldı.......dinsiz Fransa kadar olamadık........aile düzenin dokuması iyice gevşetildi.....boşanma tazminat nafaka konularında erkekler gözetildi.......daha rahat mal kaçırabiliyorlar artık........cumhuriyet değerleri çoktan tırtıklandı........birilerinde kafa hala bi milyonvalla atık bu hanımefendinin paylaştığı şeyleri kaalese almadığım için hele ki paylaşılan gazete sabahsa olay biter yani. Dün çaılan ve kapatılan konuyu biliyorsunuz yorum yazamadan kapatıldı. Harf inkılabı ve diğer devrimler zorbalıkla yapıldı deniyor chp zihniyeti deniyor insanlarda Atatürk'e nasıl hakaret eder soruyorlar hanımefendi nasıl bir akıl tutulmasıysa artık Atatürk adı geçmiyor ki nereden çıkardınız chp adı geçiyor diyor karşısında da çocuk var sanıyor ki çocuk bile inkılapları devrimleri Atamızın yaptığını biliyor hala yazıda Atatürk ismi geçmiyor ki diyor alenen Atamıza hakaret yazısı paylaşıyor gazete yazmış paylaştım diyor ama bu yazıyı savunmadığına dair tek bir şey yazmıyor. Bu ülkeye getirile devrimleri, harf inkılabını, kadınlara tanınan hakları beğenmeyip zorbalık diyenlerle aynı fikirde olup burada paylaşabilecek kadar Cumhuriyet düşmanı birinin konularına da bence kimsenin yazacak birşeyi olmasın kendi yazsın kendi okusun çünkü gerçekten ümitsiz vaka üzülüyorum artık onun adına. 30 mart seçimlerinde başbakan adına oy kullanabilmeleri bile Atatürk sayesinde, şu anda pc başında kendi düşüncelerini yazabiliyorsa onun sayesinde, kocası tarafından aldatılsa boşama tazminat nafaka hakkı onun sayesinde vs vs... yok yani içimde kaldı yazdım ve o nedenle ben o paylaşımı gördükten sonra bu hanımefendiyi yok sayarım. selametle
Tanınmış yazarlardan daha mı iyi biliyorsun. Onlar dediyse doğrudur.
Tanınmış yazarlar 2 tane ay varsa dese inanıcan mı yani? Gerçi sen inanırsın
canım arkadaş ironi yapmak istemiş burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?