- Konu Sahibi MelikeGundog
-
Çeyiz sandıklarının arasında en güzeli olup olmaması görecelidir ve kişiden kişiye göre değişir :)
Bence en güzeli değil... Güzel günlerde kullanın.
en güzeliiii benimkilerrrrrrrrrr kıskandınnn gabliaa :) kimsedeee yok hemmmm oleyyy Q!
Düğüne gittiği yolda kızcazz bir mübala yaparak eğlence ortaya koymuş,
Ne abarttınız yok saçmalamışsın felan diyerek, beğenmediysen beğenmeyin,
hayır sendeki en özel değil bende ki en özel cevapları bunlar
en güzeliiii benimkilerrrrrrrrrr kıskandınnn gabliaa :) kimsedeee yok hemmmm oleyyy Q!
Ya seninkisi nasıl bir kafanın ürünü anlamadım, sana göre en güzeli olabilir ama sonuçta herkesin zevki farklıdır, bence başkalarının zevklerine ve fikirlerine saygı göstermeyi öğrenmelisin en başta
Büşrayla aynı fikirdeyim, tarzım hiç değil, evimde böyle birşeye yer vermeyi tercih etmezdim ama sonuçta senin zevkin, senin tercihin. Bize de iyi günlerde kullan demek kalıyor geriye...
çok teşekkür ler yorumlarınızz için bebişlerim fakat bende şöle bir huyy var gördüğümüü alırım benimserimm tamamm mıı vee kaç gündürr çeyizz sandığımı arıyorumm bebişim bulamadımm ve bunu gördüğümde benimsedimm olayy bu fakat kıskandığınıı sandımm olamazz mı ???çok sevdimm bana göree çok tatlııııııı içinde bile yatarımmm sığabilsemm !!!! enn güzeliiii benceee ve benimmm beğenmem çok önemliii herşeyii beğenmemm çünküüü :2::2::2::2:
evet senin beğenmen önemli çünkü sen kullanıcaksın biz değil. burda bişeyler paylaştığın zaman herkes kendi düşüncesini fikrini söyler bişey paylaşırken kötü yorum da gelebileceğini düşünüp ona göre paylaşım yapmak lazım ve bu forum sitesinde kimse kimseyi kıskanmaz burda kimse kimseyi tanımıyo ama kardeş gibi arkadaş gibi dost gibi her konuda herşeyde insanlar birbirine yardımcı olmaya çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?