işte gerçek başarı öyküleri

knowyourself

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
185
97
43
Antalya
Merhaba arkadaşlar bu videoları yeni keşfettim. Hemen hepsini seyrettim. Bütün katılanlar azmederek hayatlarındaki en büyük değişimi yaşıyorlar. Her katılımcıya 365 gün veriliyor. Diet ve sporla kilo veriyorlar. Ağırlık ölçüleri bizimkinden farklı ama tartıda çıkan kiloyu ikiye bölerseniz yaklaşık kilo hesabı çıkıyor. 450 çıkan birinin kilosunu 225 diye hesapladım yani. Hepsinin fiziksel ve psikolojik gelişimleri günden güne izlenebiliyor. Videolar İngilizce. En kısası 45 dakika. Bir buçuk saat olanları var.
yout..be. anasayfasına girip extreme weight loss yazın.
bütün sezonları episodeları çıkıyor.
Azimle, devamlılıkla, pes etmeyerek, ZAMANLA, hepimiz kilo vericez evvelallah.İyi seyirler.

Son düzenleme:
psikolojik gelişim olayı çok iyiymiş asıl psikolojide herşey zaten

psikolojik gelişim olayı çok iyiymiş asıl psikolojide herşey zaten
aynen canım. her katılımcının hayatında bir dönüm notası var. psikologdan yardım alıp onunda üstesinden geliyorlar. bazıları çok dramatik. tecavüze uğrayan, intihar edip kurtarılan, yakınını kaybedenler var. bazıları işsiz bazıları çocuk sahibi olmak istiyor. bak izle çok azmettirici. bir de yine youtube da supersize vs superskinny var onlar da güzel.

psikoloji okuyorum ben , illlaki herşeyin yardımı olur hem eğitimim hem kişisel gelişimim durumum için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…