İşte gidiyorum...

tatlimseval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2008
120
0
96
40
İstanbul
sevgili arkadaşlar hatırlarsınız ki kafam karman çorman diye bir konu açmışdım orda tüm ayrıntıları bulabilirsini :emir_bebek:

kızlar ve büyük gün geldi bugün gidiyorum anneciğime kardeşlerime babacığımaaa gidiyorum yani aileme kavuşuyorum ya 4 aydır görmedim öldüm eridim hasretlerinden kelimelerle ifade edemem içimde öyle bir kıpırtı var ki anlatamam kelebek sürüsükaydirigubbakcemile3

bir yanım çok mutlu bir yanımda buruk gidiyorum dün gece eşimin arkamda hiçkırarak ağladığına şahit oldum içim burkuldu çok acayip oldum üzüldüm ama gitmeye mecburum güçlü olmalıyım ayakda durmalıyım başarmalıyım hepsi ikimizin geleceği için böyle 3-4 ay ayrı kalma gibi fedakarlık sabretmemiz şart ben alman vatandaşı olup geleceğimi geleceğimizi garantiye almam lazım almanyaya yerleşebilmek için alt zemini temelleri atmam lazım he bu süreç içerisinde keşke eşim yanımda olabilseydi ama olmuyor çalışması lazım borc harc ödenmemiş faturalar mecbur kalıcaksenağlama

önce ki konuma yorum yapan bana yol gösteren akıl veren göremediklerimi gösteren herkeze öncelikle biricik ve yorumlarına düşüncelerine çok değer verdiğim gülsüm sultan ablacığıma minnetdarım çok çok teşekkür edeim kendisine herkezin huzunda :1hug:

tabiki diğer yorumlar için birbirinden değerli arkadaşlarımada çok teşekkür ederim 1-2 hafta önce yerle bir olmuşdum çok güçsüz kararsızdım ama şimdi eski halime döndüm ALLAHıma binlerece şükürler olsun sizdende ALLAH razı olsun:1hug:

evet kızlar bugün gidiyorum birazdan bavulumu hazırlicam size veda etmek istedim annemin evinde net olmadığından dolayı çok sık giripde sizinle görüşemicem için çok üzgünüm ama her fırsatı değerlendiricem emin olunkaydirigubbakcemile3 hepiniz kendinize çok çok cici iyi bakın ALLAHa emanet olun herşey gönlünüzce olsun sizi seviyorum yaf:1hug:

sevgi ve saygılarımla sevalkaydirigubbakcemile5

Canim benim rica ederimŞeniz ne zaman istersen ben burdayim, sadece anlatmak istersen dinlerim, care ararsan bulmaya calisirim, ne demek:delphin:

Yolun acik olsun canim, insallah hersey gönlünce olur.....:Saruboceq:

Unutma beklenen gün gelecek ise cekilen cile kutsaldir...bu fedakarligi yapman ikiniz icin...:teselli:

Güle güle git güle güle gel canim, sevgilerimle:1hug:

Onceki konunu okumustum canim. 3-4 ay oyle uzun bi sure deyil ama yinede Allah esinede sanada sabir versin tekrar kavusana kadar.. Hakkinda hayirlisi olur umarim canim.
Sende Allaha emanet ol. Hayirli yolculuklara.s.a.s.

yolun açık olsun canım
sayılı gün çabuk geçer.eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

önceki konuyu hatırlıorum
biryerlere kolay gelinmiyor
allah yardımcın olsun
emeksiz hiçbirşey olmaz..kendine iyi bak oralarda

konunuzu okumuştum hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım inşallah yakın zamanda tüm dilekleriniz gerçekleşir eşinizle yeni düzenizi kurarsınız a.s.

şansın bol olsun canım.dilerim hayallerini gerçekleştirebilirsin.
Rabbim utandırmasın Şeniz

yolun acık olsun canım
insalah en kısa zamanda esinde yanına gelir size bir omur boyu mutluluklar diliyorum

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ya inanmicaksınız ama gidemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resmen kudurdum köpürdüm ağladım tepindim sinir krizleri geçirdim ama gidemedimmmmm:a015::a015:
anlatayım bakın şimdi evde hazırlığımı yaptım evi 40ladım huyumdur evden uzaklaşscağım zaman mutlaka yaparım neyse tüm hazırlıklar tamammmmmmmm:teselli:

gittik havaalanına neyse bavulu verme sırasındayız sıra bana geldi eşimle ben varız sadece arkadaşlar gelmedi neyse sıra bize geldi adam bavulu aldı tarttı 23.600kg güzel 30kg kadar yolu var hatda sevindim fazlalık yok diye anaaaaaaa bi bakdım:sm_confused:
adam birini daha çğırdı pasaporta dikkatli dikkatli bakıyorlar pardon dedim bir sorunmu var adam dedi evet hanımefendi pasaportunuz 4GÜN ÖNCE SÜRESİ DOLMUŞ ayyyyyyyyyyyyyyyyyy o an beynimden aşağa kaynar sular döküldü :1shok::1shok::1shok::1shok:

gümrük polisine gidin olardan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz dedi ama ucağa sizi alamayız ay anammm kendimi bir kötü hissettim ne yerde ne gökteyim nereye ağitim ben kimim böyle bir kayboldum sonra havaalanının içinde gümrük polisine gidik dedik böyle böyle hani burda cezası neyse ödesekde gitsek olmazmı falan adam dedi malesef emniyete gidip il ilce emniyetine orda uzatmalısınız başka şansınız yok :1no2:

ordan açdım babama telefon baba dedim türkiyede rehin kaldım gelemiyorum ay o an sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya neyse sağolsun babam sakin ol kızım ne ağliyon ALLAH başka dert keder vermesin varsın sorunumuz bu olsun dedi hafta içi gider halleder gelirsin ama dedim baba bilet yandı senden kıymetlimi yavrum sana birşey olmasın dedi yüreyime inecekdi dedi ilk telefona çıkıp ağlamya başladığında bende çok kötü birşey oldu sandım dedi ay babişkom ALLAH ondan razı olsun :1hug:

yani anlicağınız tıpış tıpış geri geldim eve neyse herşeyde bir hayır vardır diyorum cumartesi değilde cuma olur dimi hakkımızda hayırlısı olsun yani kızlarrr bir kaç gün daha burdayım :1hug:

sevgiler saygılar kaydirigubbakcemile5

ay içim bi tuaf oldu bir yandan ailene kavuşmanın mutluluğu diğer yandan eşinin ağlaması ben duygusal olduğum için böle şeylere dayanamam.bir yandanda çıkan aksilik neyse herşeyde hayır vardır.üzülme üzüldüğün zaman ya gidince eşini özlediğin zaman onun hiç olmazsa sağlıklı olduğunu düşün çünkü herşeyden önce sağlık gelir.hakkınızda hayırlısı olsun ii yolculuklar

ay cnm her şer de bir hayır vardır üzülme sen allah başka dert vermesin en kısa zamamda ailene kavuşursun umarım..

öncelikle rabbim hakkınızda hayırlısını versin gönlünüzün muradını versin:Saruboceq:

ama belki de bu size bir msjdır gitmemeniz için (şahsen ben böyle düşünüyorum)a.s.

Back
X