- Konu Sahibi sekerlizuzu
kızlar ilk klomen kullanışım da bebeğim geldi.Ç
arşamba günü betam 16,99 cıktı tereddüt ettim cuma bır daha yaptırdım ve 44,57 olmuş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Minik kuzum sizce ne kadarlık?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilk klomen kullanışım da bebeğim geldi.Çarşamba günü betam 16,99 cıktı tereddüt ettim cuma bır daha yaptırdım ve 44,57 olmuş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Minik kuzum sizce ne kadarlık?
sağol canım.değere göre baktığımda tabi o günden bu güne artmıştır ama 2,5 hafta falan oluyo son adetten hesaplamamıştım teşekkür ederim..Seninde göbişte bebiş var sanırım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
kızlar ilk klomen kullanışım da bebeğim geldi.Çarşamba günü betam 16,99 cıktı tereddüt ettim cuma bır daha yaptırdım ve 44,57 olmuş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Minik kuzum sizce ne kadarlık?
Kızlar darısı sizlerin başına.Cumartesi randevum var doktorla bakalım görebilecekmiyiz? Allah hepinize tattırsın bu duyguyu.Yanlız ağrıları fazla oluyo söyliim biraz sabır gerektiriyo:)))özellikle göğüsler ve kasıklar...:26: