işte hediyem geldi..darısı sizlere inşallah...:))

sekerlizuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
78
0
36
Bursa
kızlar ilk klomen kullanışım da bebeğim geldi.Ç:49:arşamba günü betam 16,99 cıktı tereddüt ettim cuma bır daha yaptırdım ve 44,57 olmuş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Minik kuzum sizce ne kadarlık?

kızlar ilk klomen kullanışım da bebeğim geldi.Ç:49:arşamba günü betam 16,99 cıktı tereddüt ettim cuma bır daha yaptırdım ve 44,57 olmuş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.Minik kuzum sizce ne kadarlık?

hayırlı olsun cnm son adet tarihinin ilk gününü yazarsan kaç haftalık old.söyleyebilirm

cnm gözün aydın hayırlı olsun tebrik ederim... ailesine vatanına milletine hayırlı bi evlat olsun inş..:emir_bebek::46:

sağol canım.değere göre baktığımda tabi o günden bu güne artmıştır ama 2,5 hafta falan oluyo son adetten hesaplamamıştım teşekkür ederim..Seninde göbişte bebiş var sanırım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

sağol canım.değere göre baktığımda tabi o günden bu güne artmıştır ama 2,5 hafta falan oluyo son adetten hesaplamamıştım teşekkür ederim..Seninde göbişte bebiş var sanırım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

evet cnm bende 24.haftama gireceğim benimde kızım olucak allahın izniyle...sağsağlim kavuşutuz inşallah.

tebrik ederim cnm darısı bizlerede inş. allah sağ salim kcağna almayı nasip etsin

Kızlar darısı sizlerin başına.Cumartesi randevum var doktorla bakalım görebilecekmiyiz? Allah hepinize tattırsın bu duyguyu.Yanlız ağrıları fazla oluyo söyliim biraz sabır gerektiriyo:)))özellikle göğüsler ve kasıklar...:26:

Kızlar darısı sizlerin başına.Cumartesi randevum var doktorla bakalım görebilecekmiyiz? Allah hepinize tattırsın bu duyguyu.Yanlız ağrıları fazla oluyo söyliim biraz sabır gerektiriyo:)))özellikle göğüsler ve kasıklar...:26:

cnm Allah hayırlı evlat nasip etsin inş.Tabi herşeyden önce sağlıkla...Bu arada bende bugün kan tahlili yaptırdım adetime daha 7 gün olmasına rağmen.yarın belli olacak umut iştee::(

İnşallah hayırlı haber alırsın cnm.Ama sonuç ne olursa olsun sakın stres yapma herşey Allah'tan.Dua et bol bol bende edicem senin için.Umarım sağlıklı bebişlerimiz olsun:))):emir_bebek:

sağol hayatım ama 5 aydır bekliyorum heray test almaktan eczacılar köşelik oldu:Dyalnız merak ettiğim birşey var sen daha tecrübelisin hamiş olduğuna göre:D ben bu ayın 6sında adet oldum 9unda yıkandım ve ayın 19'unda bilemedim bi yerden tutunup ayaklarımı kaldırdım barfix çeker gibi birgün sonra 10 dakikalık bir kanamam oldu sonra pembeleşti su gibi oldu anlamadım.2 gün önce test yaptım 15 dakka sonra silik çizgi çıktı ve 10 gündür belim ve kasıklarım ağrıyo çok fazla.ben adetken bile belim ağrımazdı.. korktum aslında şimdi sonucun çıkmasını dört gözle bekliyorum.

Son düzenleme:
canım adet bıtımınden 10 gün sonra olan bir olay muhtemelen yeni yumurtlamışsındır yanı dollenme olup olmadığını bilmiyorum ama kasılma yada sıkmadan dolayı rahım kaynaklı bır kanama olabılır.Yanı tam olarak neden kaynaklandığını bilmiyorum ama düşük falan olduğunu sanmıyorum.İnşallah gebeliktir.Bende tutunma kanaması denen şey olmadı yanlız kasıklarım regl sancısı gıbı yaklaşık 10 gundur kısa aralıklarla giren kasılmalar oluyo.Bir doktora gözük istersen birde madem bebek istiyorsun kendini zorlayacak haraketlerden kaçın özellikle ilişkiden sonra olabıldıgınce dinlen. ben kısaca sana sunu soylıım ben klomen kullandıktan sonra doktorun bana verdiği günlerde tutmadı benım bebegım ondan 1 hafta 10 gun sonra tuttu cünkü nasıl olsa gunumuz gectı deyıp sadece ıstedıgımız ıcın bırlıkte olduk sende bebek fıkrını kafandan attıgın ay hamıle kalacaksın inşallah...sonra burdan sen paylasıcan bız sana hayırlı olsun dıycez:)))

sekerlizuzu çok sevindim Allah tamamına erdirsin bizlere de dua et yuktap canım kafana çok takma rahat ol inşallah gelir senin bebişinde güsel haberler alırız hep

sonuç belli oldı 0.3 yani negatif:(neyse Rabbim hayırlı ve sağlıksını versin herkese inşallah beni aydınlattığın içinde çok teşekkür ederim cnm birasda senin dediğin gibi deneyeceğim:D.Hülyasın güsel dileklerin için teşekkür ederim bundan sonra relakss olacağım bu ne yaa sanki ben değilde o beni doğuracak:D:D

O büyük yıkımı bende yaşadım malesef.Düşükmü yaptınız yoksa kürtajmı oldunuz?Mutlaka üzülüyor insan ama Allah öncelikle eşinize ve size sağlık versin.

Back
X