• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları işte kızlar buda benim şirinemin fotografı

arzu-ela

hayat bana güzel...
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
5.522
1
681
39
Ankara
picture.php

009jd1.jpg

sagol canım.sonunda başardım gibi:))teyzeleri bu da ela hanım

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah cnm allah bağışlasın çok şekerr bebeğin ellerini nasılda kaldırmış havaya oleyyy der gibi:))))

aha bu tombiside gorduk masallah rabbim size bagislasin zor degil mi iki cocukla spor oluyor bize :roflol::roflol::sm_cool:hihoyyyt

maşallah canım bebişine .. benim kız gibi elleri durmuyo belli .

aha bu tombiside gorduk masallah rabbim size bagislasin zor degil mi iki cocukla spor oluyor bize :roflol::roflol::sm_cool:hihoyyyt

size spor olursa bana ne olsun çorumlu kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 bende 3 tane .. ama çok şükür sağlıklıyız idare ediyoruz canım bebişleride büyükleride kaydirigubbakcemile5

maşşaallahh kırkbirkere maşallaah allah analı babalı büyütsün .sağlıcakla büyütelim canım.darısı olmayanlara inşallah her gelen bebiş olmayanlara bir kapı açar inşallaah

:roflol::roflol: allahım bu nasıl bı varlık bole yerım senın her yerını ne gusel kokuyordur o sımdık nazar degr kız ona resmını koymusun maslahhaha suphanallah :nazar::emir_bebek: corapları cok kucukmus ya bana verd eben gıyım adı ne

Back
X