İşte Melek Evde Şeytan Oluyorum

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bilerek yaptığım bir şey değil ama bütün enerjimi, sabrımı, iyi niyetimi, yaratıcılığımı işime ayırıp eve saatli bomba gibi geliyormuşum meğer. Normalde öyle iyilik meleği, inanılmaz anlayışlı ya da sabırlı bir yapım yok, sosyal hayatta normal herhangi bir insanım yani. Söz konusu iş olunca melek, yardımsever, her işe koşmaya çalışan, anlayışlı bir insan oluveriyorum. Bu sıra iş çevremdeki herkes çok neşeli, kibar, yardımsever olduğumu falan söylüyor. Eşime söylediğimde ise inanamıyor, evet işte çok güleryüzlü anlayışlıyım ama evde tam bir nemrutum biliyorum :KK34:Sosyal çevrem ise sabırsız, tembel ve sinirli olduğumu.
İşte onca hevesim, koşturmacam işten çıkar çıkmaz sövüneriyor...Tam tersi inanılmaz tembel birine dönüşüyorum.
Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa evde neyseniz işte de o musunuz? Sanki ikili oynuyormuşum, kendimi farklı yansıtıyormuşum gibi oluyor ama gerçekten bilerek olmuyor.

Benim de öyle. Neden bilmiyorum iş yerinin kapısından girer girmez bir şevk neşe geliyor.
Sanırım çalışmayı seviyorum.

Benim de tam tersi iste seytan evde melek oluyorum.. ama is yerimde otoriteyi baska turlu saglayamiyorum. Sosyal hayatimda gorustugum insanlar is yerime gelince cok sasiriyorlar.. orta yolu ben de bulamadim :KK43:

Daha çalışmıyorum ama mesleğim gereği sanırım ben işte şeytan olacağım. :)

Sizin durumunuz nazınızın geçmesi bence. Başkalarına gösteremediğiniz siniri eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz.

Bende de oluyor :( Evde birine çemkireceğim zaman "Sakin ol, işyerinde olsan ne yapardın?" filan diyorum kendime. Sanırım işyerindeki insanlarla samimi olmadığım için ve o gülen surat benim gardım, arkasına sığındığım bir perde olduğu için böyle oluyor.

bende işteyken sıkılıyorum sinirli oluyorum sevmedim memurluk işini ya iş arkadaşlarımda diyo zaten sen bu seneye kalmaz istifayı verirsin diye onlarda da bi çalışma hevesi var arkadaş anlamadım gitti yerinde durmuyorlar ben çok pasif kalıyorum , günlük hayatımda tam tersiyim.

İş yerinde daha enerjiliyım bütün enerji işte bitiyor evde sadece ayakları uzatıp tv izlemek kalıyor. ( henüz evlenmedim evlenince değişecek tabi )

Nazın eşine geçtiği için ona kaprisli kısmın kalıyordur belki, ya da günlük iyi niyet kotanı işte dolduruyorsundur..

ben söyle hissettim yanlis anlamayin
disarda süt dökmüs kedi olanlar
evde streslerini atarlar sinirlerini baskasindan cikarirlar
yani kaba deyisle disarda ezik pisirik insanlar evde panter olurlar
genelde zayif karakterliler böyledir

ben söyle hissettim yanlis anlamayin
disarda süt dökmüs kedi olanlar
evde streslerini atarlar sinirlerini baskasindan cikarirlar
yani kaba deyisle disarda ezik pisirik insanlar evde panter olurlar
genelde zayif karakterliler böyledir
Alakası yok.
Ben pısırığım demedim, neşeliyim, güleryüzlüyüm, yardımseverim dedim. Daha anlayışla bakabiliyorum olaylara ama evde öyle olmuyorum, tahammülümü mü tüketiyorum bilmiyorum.

Daha çalışmıyorum ama mesleğim gereği sanırım ben işte şeytan olacağım. :)

Sizin durumunuz nazınızın geçmesi bence. Başkalarına gösteremediğiniz siniri eşinizden çıkarıyor olabilirsiniz.
Başkalarına sinir göstermem gereken bir durum olmadı ki hiç.
Özellikle bu sene mesleğimin doruklarını yaşıyorum:nazar:
Veliler iyi, öğrenciler sevimli, diğer arkadaşlarla bir sorun yok, müdür ve müdür yardımcıları anlayışlı...Yani otobüsten kaynaklı gecikme yaşadığımda uyarı almıyorum misal. Herkes anlayışlı olduğu için öyle sinir olayım durumu yok.
Evdeki adam öyle mi peki:D

Alakası yok.
Ben pısırığım demedim, neşeliyim, güleryüzlüyüm, yardımseverim dedim. Daha anlayışla bakabiliyorum olaylara ama evde öyle olmuyorum, tahammülümü mü tüketiyorum bilmiyorum.
Bende de bu durum var:KK43: Elimde de değil evdekileri kırıyorum sık sık bu yüzden. Elimizden geldiği kadar kendimizi sakinleştirmekten başka bir çözümü yok gibi.

Ikisini ayri tutmak cok önemli, is yerindeki sorunu eve tasinmamali..

Evdekide is yerine..

Başkalarına sinir göstermem gereken bir durum olmadı ki hiç.
Özellikle bu sene mesleğimin doruklarını yaşıyorum:nazar:
Veliler iyi, öğrenciler sevimli, diğer arkadaşlarla bir sorun yok, müdür ve müdür yardımcıları anlayışlı...Yani otobüsten kaynaklı gecikme yaşadığımda uyarı almıyorum misal. Herkes anlayışlı olduğu için öyle sinir olayım durumu yok.
Evdeki adam öyle mi peki:D
Aa sen ogretmenmissin. O yuzden is yerinde o kadar guler yuzlu anlayislisindir. Bir de cocuklari seviyorsan tamam zaten. Sinirli olacagin ya da disini gostermek zorunda kalacagin bir isin yok ne mutlu sana :)

Aa sen ogretmenmissin. O yuzden is yerinde o kadar guler yuzlu anlayislisindir. Bir de cocuklari seviyorsan tamam zaten. Sinirli olacagin ya da disini gostermek zorunda kalacagin bir isin yok ne mutlu sana :)
Çocukları sevmem aslen ama dediğim gibi işte daha bir anlayışlı sevecen oluyorum.
Hani sinirlensem de en fazla ödevini yapmamışa sinirleniyorum, ciddi bir olay yaşamadım bu sene:) o da hemen geçiveriyor.
Gergin, sinirli olmuyorum işte evdeki kadar.

Back
X