Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin ile iş yerine gelen hiç tanımadığınız insanları bir tutmamalısınız...
sanırım patlama oluyor....
enerjinizin tümünü hiç tanımadığınız insanlara harcamak yerine eşinize de ayırmanız adilane olur
Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bilerek yaptığım bir şey değil ama bütün enerjimi, sabrımı, iyi niyetimi, yaratıcılığımı işime ayırıp eve saatli bomba gibi geliyormuşum meğer. Normalde öyle iyilik meleği, inanılmaz anlayışlı ya da sabırlı bir yapım yok, sosyal hayatta normal herhangi bir insanım yani. Söz konusu iş olunca melek, yardımsever, her işe koşmaya çalışan, anlayışlı bir insan oluveriyorum. Bu sıra iş çevremdeki herkes çok neşeli, kibar, yardımsever olduğumu falan söylüyor. Eşime söylediğimde ise inanamıyor, evet işte çok güleryüzlü anlayışlıyım ama evde tam bir nemrutum biliyorumSosyal çevrem ise sabırsız, tembel ve sinirli olduğumu.
İşte onca hevesim, koşturmacam işten çıkar çıkmaz sövüneriyor...Tam tersi inanılmaz tembel birine dönüşüyorum.
Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa evde neyseniz işte de o musunuz? Sanki ikili oynuyormuşum, kendimi farklı yansıtıyormuşum gibi oluyor ama gerçekten bilerek olmuyor.
işteki sabırdan eve kalmıyor, anlıyorum seni. eve geldiğinde rahatlatıcı bitki çayları falan iç istersen ya da o akşam tamamen dinlendiğinden emin olana kadar eşinle pek iletişim kurma. ben eve vardığımda bana soru sorulmasını ya da konuşmayı sevmem ağzımı açtığımda terslerim milleti. biraz dinlenip kendime geldiğimde konuşmaya başlarım evdekilerle.Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
Bilerek yaptığım bir şey değil ama bütün enerjimi, sabrımı, iyi niyetimi, yaratıcılığımı işime ayırıp eve saatli bomba gibi geliyormuşum meğer. Normalde öyle iyilik meleği, inanılmaz anlayışlı ya da sabırlı bir yapım yok, sosyal hayatta normal herhangi bir insanım yani. Söz konusu iş olunca melek, yardımsever, her işe koşmaya çalışan, anlayışlı bir insan oluveriyorum. Bu sıra iş çevremdeki herkes çok neşeli, kibar, yardımsever olduğumu falan söylüyor. Eşime söylediğimde ise inanamıyor, evet işte çok güleryüzlü anlayışlıyım ama evde tam bir nemrutum biliyorumSosyal çevrem ise sabırsız, tembel ve sinirli olduğumu.
İşte onca hevesim, koşturmacam işten çıkar çıkmaz sövüneriyor...Tam tersi inanılmaz tembel birine dönüşüyorum.
Sizde de böyle oluyor mu? Yoksa evde neyseniz işte de o musunuz? Sanki ikili oynuyormuşum, kendimi farklı yansıtıyormuşum gibi oluyor ama gerçekten bilerek olmuyor.
ben de tam tersi evde melek işte nemrut oluyorum. Geçen yıllar, sahte dostluklar ve iş hayatının kapitalist yüzü beni bu hale getirdi.Dünden beri bunu düşünüyorum kızlar...
ya da her şeye yetememek. Süper kadın olamamak..Sanki beni tarif etmissiniz :)
İkili oynamak değilde enerjinin tukenmesinden oluyor...
Memurlarda mı çalışma şevki var? Valla o şevkten benim arkadaşlarda da olsa fena olmaz zira konuyla ilintili olarak ben iş yerinde iyiydim başlarda ama insanların boşvermişliği, salla başı al maaşı mentalitesinde olması benim de sinirlerimi bozuyor - evimde sakin ve huzurluyum ama evli olsam ya da başkasının arkasını toplamak zorunda kaldığımda sinir kat sayım artarbende işteyken sıkılıyorum sinirli oluyorum sevmedim memurluk işini ya iş arkadaşlarımda diyo zaten sen bu seneye kalmaz istifayı verirsin diye onlarda da bi çalışma hevesi var arkadaş anlamadım gitti yerinde durmuyorlar ben çok pasif kalıyorum , günlük hayatımda tam tersiyim.