- Konu Sahibi meryemyilmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili meryem anlaşılan sende benim gibi hala halı almadın .Bende karar veremedim bir türlü şubatın 20 sinde param gelicek peşin alınca daha indirim olur diye düşündüm.Bu arada ben royalede gittim bolero rölyef serisinde birde modes serisinde beyendiğim var .sanırım çok gezince insanın kafası çorba oluyor.birde ben koridorla mutfak takım olsun istiyorum mutfağa koyu renk olması lazım ama holede koyu alıp boğmak istemiyorum .bu huyumu hiç sevmiyorum çok kararsızım yaa.
en sondaki siyah beyazlı yolluk çok hoş. tam aradığım türden. markasını da bilsek..
cnm gittigidiyorda gördüm ben onu,yatak odası takımıymış 3lü
ayy ne kadar şansızmışım,
o yolluk takımını gg de buldum sipariş edecem stoklarda kalmamış diye mesaj geldii![]()
![]()
bunu çok beğendim.markası nedir acaba.?
ben gg den halı sipariş etmeye cesaret edemem niye?elimi değmeden halının kalitesini görmeden nerden bilcem iyi olduğunu.ağzım halıdan yandıda o yüzden üflüyorum şimdi
iyi aksmalar meryemcim halılar çok güzel dikkatimi çekti benimde 14 aylık oğlum var evlenirken öyle bir halı almışım herşeyi topluyo sürekli tüy topluyo hiç güzel değilmiş
oğlumda onları toplayp yemeye çalışıyo benimde halıdan ağzım çok yandı ayrıca ne tesadüf ikimizde ankaradaymışız...bilirsin belki ben halılarımı baransu diye mağaza var ordan almıştım bana merinosun diye vermişlerdi halbuki alakası yokmuş