canım uzman değilim ama bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım. ben de ibrahim saraçoğlunun videolarını izleyerek birçok bilgiye ulaştım. sende fırsat buldukça izleyebilirsin çok güzel bilgiler veriyor. ondan öğrendiğim kadarıyla;
öncelikle prolaktinin biraz sınırda yüksek çıkmış. bazı doktorlar bunu önemsemezken bazıları hemen ilaçla düşürmek istiyor. normalde 25in üstünde olmaması lazımmış. seninki 32 civarı çıkmış. ilaç vermediyse testeredişli aslanpençesi diye bir bitki var aktarlarda. onun çayını demleyip içebilirsin o düşürüyor. benim 62 falan çıkmıştı ilk oyüzden ilaç kullandım.
E2 estradiyolün 30un altına düşmemesi lazım diyor 35-167 arası normal demişti seninki yüksek çıkmış bunun hakkında yanlış yorum yapmıyım. genelde düşük olunca birşey söylüyor. bu yumurtanın gelişimini gösteriyormuş.
LH değerinin FSH tan yüksek çıkması PKO anlamına geliyor yani kist var demekmiş.
Birde bildiğim hayıt tohumunun çayı tüm bu hormonları dengeliyormuş ama ben hiç kullanmadım. yüksekse düşürüyor düşükse dengeliyor diyorlar.
Tabi bu dediklerimin hepsi adetin 3. günü bakılması gerekiyor. sen o günlerde değilsen ondan da farklı çıkmış olabilir sonuçlar.
dediğim gibi eşinin sonuçları da çok önemli. o da en kısa zamanda bir test yaptırsın. hızında sayısıda problem varmı onlara da baktırın.