• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istediğim gibi bir kıyafet bulamıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cpriolo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cpriolo

Ziyaretçi
baska konuya yazdım kimse yazmamıs benim de zamanım kısıtlı bu yuzden yeni konu açtm :) kardeşimin sunnet dugunu var üstelik bir ay kaldı, herkes kıyafetlerini düzmüşken benim hala bir kıyafetim yok :( üstelik sunnet ablası olucamm...begenemedim bir türlü...17 yasındayım ve bana allı pullu kadın kıyafetleri cıkarıyorlar ne yapacagımı sasırdım.. acaba izmirde oturanlar varsa aranızda magaza önerebilir misniz?..istediğim şey şöyle; cok öyle boncuklu işli olmayan ama yine de bir şekilde dikkat cekebilen birşey, sonucta bizim dugunumuz olacak azıcık göze carpayım diy mi amaa :) yani sade istiyorum nasıl desem spor abiye gibi..haa bir de izmirde metalshop falan adresi bilen var mı?..siyah takıntım var benim, belki metal-gothic tarz satan yerler bulabilirsem siyah korse asimetrik kesim eteklerle falan bir uyum saglayabilirim...ya da avril ın amy lee nin elbiseleri gibi birşeyler bulsam... :sm_confused: off care yok mu ya bulamıyorum çıldırıcam :çok üzgünüm: nolur yardım edin..

ya bu konuya bakan 40 kişiden 40ı da izmirden değil mi ya... :( lütfen birşeyler yazın kızlar cok az kaldı düğüne giyecek birşeyim yok..lütfenn :(

benetton ve kotonda harika şeler var ben geçen hafta aldım abiye tarzı değildi..yaşına uygun birçok şey bulabilirisn

istedigim kıyafeti buldum :):):) konu kapanabilirr :)

Back
X