Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
baska konuya yazdım kimse yazmamıs benim de zamanım kısıtlı bu yuzden yeni konu açtm :) kardeşimin sunnet dugunu var üstelik bir ay kaldı, herkes kıyafetlerini düzmüşken benim hala bir kıyafetim yok üstelik sunnet ablası olucamm...begenemedim bir türlü...17 yasındayım ve bana allı pullu kadın kıyafetleri cıkarıyorlar ne yapacagımı sasırdım.. acaba izmirde oturanlar varsa aranızda magaza önerebilir misniz?..istediğim şey şöyle; cok öyle boncuklu işli olmayan ama yine de bir şekilde dikkat cekebilen birşey, sonucta bizim dugunumuz olacak azıcık göze carpayım diy mi amaa :) yani sade istiyorum nasıl desem spor abiye gibi..haa bir de izmirde metalshop falan adresi bilen var mı?..siyah takıntım var benim, belki metal-gothic tarz satan yerler bulabilirsem siyah korse asimetrik kesim eteklerle falan bir uyum saglayabilirim...ya da avril ın amy lee nin elbiseleri gibi birşeyler bulsam... :sm_confused: off care yok mu ya bulamıyorum çıldırıcam :çok üzgünüm: nolur yardım edin..