- 12 Temmuz 2015
- 612
- 785
- 103
- Konu Sahibi yildizlariyakalamak
Merhaba arkadaşlar burayı sık sık okuyorum ben de sorunumu paylaşmak istedim. Sorunum şu istediğim gibi davranamıyorum sanırım özgüven yetersizliği belki de utangaçlık samimi olmadığım kalabalıklarda sürekli gülen , utanarak konuşan ve gözlerini kaçıran biriyim. Peki ya ailem en sevdiklerime soğuk bazen sinirli davranıyorum. Bu elimde değil engelleyemiyorum. Bu dengesizlik beni çok yoruyor. Neden net bir davranışım ve karakterim yok ? Ne yapmam lazım ? Nasıl diğer insanlara karşı daha soğukkanlı ve net olabilirim ? Ne diyeceğim aklıma gelmiyor kasılıyorum. Oysaki canım aileme karşı hiç öyle Değilim çok üzülüyorum sinirlerimi engelleyemiyorum , onlara çok sinirli davranabiliyorum dışarıdakilere davrandığım gibi davranamıyorum . Dışarıdan da salak biri gibi gözüküyorum sanırım . Çok yoruldum arkadaşlar lütfen bunu aşan düzelten varsa yorumlarınızı bekliyorum içimi döktüm böylece. Davranışlarımı dengelemeyi çok denedim engelleyemiyorum . Ailem konusunda sinirlenmemin hemen ardından çok pişman oluyorum Gönül alacak şeyler yapıyorum hediyeler almak falan gibi ama ben aslında bu olsun istemiyorum