istediğim gibi giyinemiyorum:'(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
ama çıkan göbeğimden,kotlara sığmayan basenlerimden dolayı değil aksine hiç olmadıklarından...

kemiklerimin resmen sayılmasından rahat giyenemiyorum ben.keşke tam tersi olsaydı öyle imreniyorum ki

ömrümde elbise,etek,şort giymedim.bırakın bunları ben t-shirt giymeye bile çekiniyorum.neden çünkü kollarım ve bacaklarım anormal derecede ince.bileklerimdeki kemikler,dirseğimdeki,dizkapağımdaki kemikler resmen belli.et yok yağ yok nasıl kapansın:43:kendimi anormal hissediyorum

mümkün olsa evden dahi dışarı çıkmıycam.gençliğim böyle zehir oluyo bana.insanların bakışlarından rahatsız oluyorum
bu yaz her şeye rağmen elbise etek vs giymek istiyorum ama takıntılı düşüncelerimi atamıyorum kızlar.çok mutsuzum

Eczanelerde iştah açıcılar var , deneyebilirsin..

Ye güzelim ye bol bol ye bundan kolay ne var ki :))

Bende zayıfım ama hiç şikayetçi değilim bu durumdan

Diz kapağımın kemikleri belli oluyo ne demek
Kilolu insanların ki bile belli oluyo ki:6:

çikolata,baklava yersen yağ yapar :D ayrıca yemek porsiyonlarını da arttır bol bol karbonhitrat tüket bir ayda şişersin

2 çocuk doğurdum 49 kiloyum :) çevremdekiler bana da kilo al falan diolar da, alıyım da sizin gibi mi olayım diorum ısrar edenlere.. bunları söyleyenlerde yolda yürümeyen resmen yuvarlanan insanlar :1: cnm önce bi dr git, kan ver.. baksın bakalım... eğer bi sıkıntı yoksa kk da kilo almak isteyenler kısmında bebe bisküvisi ile yapılan mamayı deneyebilirsin.. bu mama sayesinde ben 3,kardeşim 5 kilo aldı...paylaşan arkadaştan Allah razı olsun gerçekten... bi de unutma senin yerinde olmak isteyen çoook insan var.. :51:

tatlim hic uzulme bende evlendigimde 168 boy 43 kiloydum vereminden tut kanserli bile yaptilar beni millet esimin bile yolunu kesmisler hastalikli diye ama allahima sukurler olsun ne kadar saglikliydim annemin denemedigi goturmedigi dr kalmadi diyebilirim ama 3 sezeryan lopppp koca gobek simdi mumla ariyorum o eski halimi veeeee o hastalikli diyenler yeni halimide gorunce ikizler yolda herhalde deyip dalga geciyordu bende sizinde dorduzler yolda diyince susdular azicikda kendimi teselli ediyordum neyse bos ver kiz gobeek onden tota geriden cokmu guzel valla aksam karanliginda gobegimin golgesinden korktum yeminle biri beni siper aldi zannettim:9:valla nasil bekarlik sultanlik zayiflikda sultanlikmis bunu anladim:52:

Bende senın gıbılere oyle ozenıyorum kı :) canım ye ıste bol bol allah ne verdıyse nıye sıkıntı yapıyosun kı :) ben spor salonuna gıdıyorum ordakı antrenorum spora ılk basladıgım gun zayıflamak ıstıyosan yemekten sonra sısmanlamak ıstıyosan yemekten once spor yapcaksın dedı. Ama ben yemekten sonra spor yapanlar kategorısındeydım ozaman ıcın :) gece yatmadan yemek ye cıps ye cıkolata ye ay nebıleyım ıste benım unuttugum butun tatları ye ıste hemde benım yerımede ye :)

Ben sevdiğim yemekleri saysam,hemen kilo alırsın..:17:

Bence sabah öğlen akşam makarna ye,mantı ye..
Öğün aralarında muz,incir,üzüm,çikolata,şerbetli tatlılar ye..
Yanısıra yumurtayı,eti ihmal etme ama sağlık için..

Hareketini kısıtlamaya çalış.. Yemekten sonra sırtüstü yat,tembellik yap..

Ben nasıl vericem bu kiloyu acaba :ssz:

Zayifim diye sikayet edenlere hep ozendim bende.
Ye iste canin ne istiyorsa. Doner kebab oh
Ben tatlarini unuttum ac geziyorum resmen ..
Ye kuzum boll bolllll ye.

bende senden 3-4cm uzunum.
ve bi ara bende 45 kg civarıydım..
şimdi toparladım şükür..
ama sana iştah açıcıları tavsiye etmem..
her ne kadar bünyeden bünyeye farklılık gösterse de alerji yapabiliyor..
onun yerine doğal besinler tüket..gün içinde kuruyemiş tüketmeye gayret et..ceviz fındık..çok güzel iştah açıyor..
yatmadan önce ballı süt pekmezli süt iç..pekmez tüketmeye özellikle gayret et..
forumda kilo almak için uygulanan beslenme şekilleri var..
en önemlisi kendini kötü hissetme..herşey kafada bitiyor..güzel olduğunun fiziğinin ne kadar düzgün olduğunun farkında ol..

ama çıkan göbeğimden,kotlara sığmayan basenlerimden dolayı değil aksine hiç olmadıklarından...

kemiklerimin resmen sayılmasından rahat giyenemiyorum ben.keşke tam tersi olsaydı öyle imreniyorum ki

ömrümde elbise,etek,şort giymedim.bırakın bunları ben t-shirt giymeye bile çekiniyorum.neden çünkü kollarım ve bacaklarım anormal derecede ince.bileklerimdeki kemikler,dirseğimdeki,dizkapağımdaki kemikler resmen belli.et yok yağ yok nasıl kapansın:43:kendimi anormal hissediyorum

mümkün olsa evden dahi dışarı çıkmıycam.gençliğim böyle zehir oluyo bana.insanların bakışlarından rahatsız oluyorum
bu yaz her şeye rağmen elbise etek vs giymek istiyorum ama takıntılı düşüncelerimi atamıyorum kızlar.çok mutsuzum

Öncelikle şunu söyleyeyim ki bu gerçekten doğru, insan kendinde olmayanı beğenir ve ister, bunun için kendini bile kahreder.

Ben de yukariki saydığınız diğer unsurlardan dolayı üzerime birşey alamıyorum, karnım yüzünden ayakkabımı bile bağlayamıyorum yani bu çok sağlıksız birşey.

Düşünün sizin kemikleriniz sayılıyor olabilir ama önemli olan sağlıklı oluşunuz, rahat hareket edebiliyor musunuz? zayıflığınız yüzünden yakalandığınız bir hastalığınız da yoksa daha avantajlısınız diyebilirim.

Elbise etek giymeyi ben de isterdim ama beli olmayan koca göbekli bir insan nasıl giyebilir ki? inanın bir deri bir kemik olayım yeter ki sağlıklı olayım ve yeterki rahat giyineyim hareket edeyim onu isterdim.

Kilo almak istiyor olabilirsiniz, şöyle de uyarayım sizi, kilo almaya başladığınızda eşit şekilde kilo alamayabilirsiniz, yani bacağınız ince kalırken karnınız çıkabilir. Bunu da istemezsiniz sanırım. O yüzden en iyisi sağlıklı olmak.

eskiden bende zayıftım.. ah zayıf hallerimi özlüyorum. tontiş kocamla tanıştığımdan beri yedikleri şeylerden banada yedirdi.. zevk almaya başladım yemek yemekten. sonra ne mi oldu.. al işte 5-7 kilo fazla... eskiden yemek canım istemezdi. şimdi açıkabiliyorum... babam bile bilseydim böle olacağını doktor doktor dolaştırırmıydım seni diyor:1:.

canımmm...
forumda bır yazı okumustum..bayanın bırırsı zayıflıktan cok sıkayetcıymıs ve her gece sutun ıcıne bebe bıskuvsı varyaa ondan katıp ıcıyomus kg almıs...3 ayda 10 kg mu ne almıstııı
ben bunu bır arkadasıma soyledım..o da denedii
her gece 1 bardak sutun ıcerısıne 18-20 tane bebe bısk.kattı..1 ayda 3 kg aldııı..kesınn yanııı..
he ama şu da var saglık acısından hergece o kadar bıskuvı ne yapar adamı bılemem...
ama suan senın psıkolojını de anlıyorum ..takıntılarını..sen suan onu dusuncek durumda degılsındır bır an once kg almak ıstıyorsundurç....
ben 1 ay denemenı mutlaka onerırım...
her gece 1 bardak ılık sutun ıcıne 20 tane bıskuvı koy..arkadasım 3 kg aldı yazdıgım gıbı...
ıkıde bır tartılma ama:) 1 ay gecsın bence farkedersınnn
ama tabı normal yemeklerıne de devam et..

Benim on yil onceki halim:)))
34 beden bi elbise giyip icinde kaybolmak.
Hicbi giydigin yakismaz
Gece yatarken kemiklerinin battigini hissedersin:)yersin yersin kilo alamassin
On yil sonraki halimse...su an yasim otuz.
38 bedenim ve ne yesem kilo aliyorum:))

Back
X