istediğim gibi giyinemiyorum:'(

Canim bende senin gibiydim asiri zayiftim egildigim zaman sirtimdaki kemikler sayilirdi sonra diyetisyene gittim o bana bi liste verdi pek fazla uydugum soylenemezdi ama asil sir of kilo alamiyorum dedigin zaman beynine verdigin komut alicam diyeceksin ben bazi seyler kullaniyordum ilk once dut pekmezi iciyordum sabah ac karnina sonra gunde bi tanr diyetisyen tavisyesi olarak kinder sut dilimi yiyordum ve artik evdekiler agzima yemek tikiyordu bence bi diyetisyene git pekmez isini filan sor sonra karar ver

bende aynen böyleyim :(

çok zayıfım giydiğim yakışmıyor dediğimiz zaman herkes ne güzel işte herkes zayıf olmak istiyor diyor ama onu gelin birde bize sorun :(
o kadar heves ediyorum ki elbise giymeye ama yakışmıyor işte.. düğünlerde bile pantolon giyiyorum çok sıkıldım en az 10 kilo almam lazım.. aynaya baktığımda kendimi beğenmiyorum buda mutsuz olmama neden oluyor.

Adil ışık o şık , o güzel elbiseler tam size göre ne güzel.
Modellerine bayılıyorum ama 38-40 beden olduğum halde istediğim elbisenin L bedenini giysem daracık oluyor ..
Kalıpları dar çalışıyor şık görünmek isterseniz tam size göre

Önce bir endokrin uzmanına sonrada bir diyetisyene başvurman da fayda var canım.
Her söyleneni deneme. Her insanın vücudu bir değildir.
En zararsız gözüken bir şey senin için kötü sonuçlar doğurabilir.
Sana en iyi diyetisyenin yardımı olabilir.:34:

ama çıkan göbeğimden,kotlara sığmayan basenlerimden dolayı değil aksine hiç olmadıklarından...

kemiklerimin resmen sayılmasından rahat giyenemiyorum ben.keşke tam tersi olsaydı öyle imreniyorum ki

ömrümde elbise,etek,şort giymedim.bırakın bunları ben t-shirt giymeye bile çekiniyorum.neden çünkü kollarım ve bacaklarım anormal derecede ince.bileklerimdeki kemikler,dirseğimdeki,dizkapağımdaki kemikler resmen belli.et yok yağ yok nasıl kapansın:43:kendimi anormal hissediyorum

mümkün olsa evden dahi dışarı çıkmıycam.gençliğim böyle zehir oluyo bana.insanların bakışlarından rahatsız oluyorum
bu yaz her şeye rağmen elbise etek vs giymek istiyorum ama takıntılı düşüncelerimi atamıyorum kızlar.çok mutsuzum

Canım benim kuzenimde senin gibi.. zayıff kuru,kemikleri sayılıyor.. Yemen içmen nasıl? Kuzenim çok yer ama kilo alamaz.. Çölyak hastalığından bahsettiler şimdi test yaptıracak kendisinde var mı diye...

Çölyak hastalığı, Gluten alerjisi.. Bunu bir araştır,doktora git böyle bir rahatsızlığın olabilir. Eğer böyle bir durum varsa.her öğün 1 bütün ekmek yesen bile kilo alamazsın.. Ama bu teşhisi doktor koyacak... Umarım toparlarsın..

Back
X