İstediğim Kiloya Ulaşmam İçin Liste

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
merhaba arkadaslar
sorunum şu : yaklaşık 3 ay gıbı bi sürede büyük bir azimle 8 kilo verdım ve 70 küsürlerden 61.8 e kadar indim . hayatımda ben bu kiloyu görmemiştim bpyum da 1.73 yanı çok ince degıldım ama artık kilolu değildim eskısı gıbı.
ve sanırım mılletın cok guzel olmussun lafları fena carptı benı 2 haftadır toparlayamıyorum 64 oldum tekrar :S
kızlar alamıyorum kendımı ne bulsam yıyorum iştahım oldugundan degıl tamamen psikolojık ne oluyor bana ya
bırınız bosey soyleyın nasıl önüne gecebılırım bunun. daha vermem gereken 4 kilo var. en azından 60ın altına ınmelıyım

harikasın cnm ama bırakma lütfen kendini hayırdır yanlız mı kaldın evemi kapandın noldu bu 2 haftada cnm
benim 1yılda veremediğimi sen 3ayda yapmışsın ne kadar hakimsin kendine MAŞALLAH yaaaaa
ben ne yaptıysam yok veremiyorum çünkü dışarıya cıkamıyorum evde tıkıldım kaldım evde küçük hanı hareket edeyim desem olmuyor malesef sen neler yaptın cnm ben de 8 kilo vermek istiyorum 40 bedene düşsem yeter çünkü fazlası yakısmıyo bana şimdi neredeyse 44bedenim cnm
yapma etme emeklerine acı cnm yaaaaaa diyete basladığın ilk günleri hatırla

merhaba ben de bir donem 60 kilodan 51 kiloya dusmustim kisa surede boyum 170 bana kalirsa61 kilo boyunuza gore az cunku ben o donemde boyle dur durak bilmeden yemeye baslamistim 54-52 arasi gidip geldiim bir sure sonra duzeldim ama eziyet gibiydi. simdiki aklim olsa o eziyeti kendime asla yapmazdim.uzuun yillar kilo almadim ama hep kontrollu gittim. gecen yil bir depresyon sonrasi kilo almaya basladim su an 59 kiloyum tabi bir zamanlar plates yaparak zayifladigim ve 2 yil oncesine kadar da duzenli yaptigim icin vucudum kasli ve daha az gorunuyorum evet ben de icten ice kilo vermek istiyorudum simdi sizin yazinizi okuyana kadar. farkettim ki ben halimden memnunmusum eziyet etmeyecegim kendime siz de etmeyin derim 63 kilo sizin siniriniz olsun aksam 6 dan sonra yemeyin tamamdir:)))))))

Hemen hemen kilolarımız ve boyumuz aynı.Okuyunca düşündüm ve imrendim canım ne güzel birşey başarmışsın :) Yazık etme kendine.Önemli olan sıkıntıya düştüğünde birşeyler yemenin seni tekrar "mutlu" etmeyeceğini bilmek.Bunun bilincinde ol ve ona göre karar ver

canım bu ıkı haftada erkek arkadaşım olacak erkek müsvettesinden sağlam bir kazık yedim allahın cezası ne olacak...
bana verdıgı psikolojık zarar yetmıyormus gıbı bende kendıme boyle ezıyet etmek ıstemıyorum aslında .....
aldıgım ıkı kıloyu bahane edıyorum kendıme nasıl olsa aldım dıye :S

Hemen hemen kilolarımız ve boyumuz aynı.Okuyunca düşündüm ve imrendim canım ne güzel birşey başarmışsın :) Yazık etme kendine.Önemli olan sıkıntıya düştüğünde birşeyler yemenin seni tekrar "mutlu" etmeyeceğini bilmek.Bunun bilincinde ol ve ona göre karar ver

haklısın canım yemek yedıgım zaman mutlu olacagıma mutsuz oluyorum....

Back
X