- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
Benimle ne derdiniz var bilmiyorum ama yeter.. sizden aldigim tepkiyi ailemden almadim ben suraya iki konu aciyoruz fikir aliyoruz kendini bilmez hadsizler gelip yok siz salakmisinz yok size yazik sizene yahu ben secimimi yapms evlenmisim kopege tecavuz ediyolar bu devirde bu normalde benim 3 cocuklu adamla evlenmem mi abesss. Pardonn Yok cocuklar buyuyp sizin yuzunuze bakmazlar bilmem ne bi yere yorum yaparm onada mudahaale ne bu yaa sanki ben deilde siz evlesiniz siz bakiyosunuz 3 cocuga siz benim neler yasadigimi biliyomusunuz belki aileden gelen bi duzensizlik... belki kacis yoluydu siz hic yakn akrabanz tarafndan taciz edildiniz mi esim dahi bilmez bu konuyu beni patlattiniz ya kac aydir sizene kardesim kocamdan 3 tane baskasinin dogurdugu benim baktigim cocuklardan ben boyle mutluyum acisiyla tatlisiyla sizene dert olmus millete banlanmamak icin kendimi zor tutuyorum sadce. Yeter haddinizi bilin bazi kisiler kendini biliyo zaten.. cekecegim varsa ben cekerim sizin cekmenize gerek yokkk tamam mı ?