Istedigim konuyu acar istedigim yorumuda yaparim!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
328
33
Benimle ne derdiniz var bilmiyorum ama yeter.. sizden aldigim tepkiyi ailemden almadim ben suraya iki konu aciyoruz fikir aliyoruz kendini bilmez hadsizler gelip yok siz salakmisinz yok size yazik sizene yahu ben secimimi yapms evlenmisim kopege tecavuz ediyolar bu devirde bu normalde benim 3 cocuklu adamla evlenmem mi abesss. Pardonn Yok cocuklar buyuyp sizin yuzunuze bakmazlar bilmem ne bi yere yorum yaparm onada mudahaale ne bu yaa sanki ben deilde siz evlesiniz siz bakiyosunuz 3 cocuga siz benim neler yasadigimi biliyomusunuz belki aileden gelen bi duzensizlik... belki kacis yoluydu siz hic yakn akrabanz tarafndan taciz edildiniz mi esim dahi bilmez bu konuyu beni patlattiniz ya kac aydir sizene kardesim kocamdan 3 tane baskasinin dogurdugu benim baktigim cocuklardan ben boyle mutluyum acisiyla tatlisiyla sizene dert olmus millete banlanmamak icin kendimi zor tutuyorum sadce. Yeter haddinizi bilin bazi kisiler kendini biliyo zaten.. cekecegim varsa ben cekerim sizin cekmenize gerek yokkk tamam mı ?

Benimle ne derdiniz var bilmiyorum ama yeter.. sizden aldigim tepkiyi ailemden almadim ben suraya iki konu aciyoruz fikir aliyoruz kendini bilmez hadsizler gelip yok siz salakmisinz yok size yazik sizene yahu ben secimimi yapms evlenmisim kopege tecavuz ediyolar bu devirde bu normalde benim 3 cocuklu adamla evlenmem mi abesss. Pardonn Yok cocuklar buyuyp sizin yuzunuze bakmazlar bilmem ne bi yere yorum yaparm onada mudahaale ne bu yaa sanki ben deilde siz evlesiniz siz bakiyosunuz 3 cocuga siz benim neler yasadigimi biliyomusunuz belki aileden gelen bi duzensizlik... belki kacis yoluydu siz hic yakn akrabanz tarafndan taciz edildiniz mi esim dahi bilmez bu konuyu beni patlattiniz ya kac aydir sizene kardesim kocamdan 3 tane baskasinin dogurdugu benim baktigim cocuklardan ben boyle mutluyum acisiyla tatlisiyla sizene dert olmus millete banlanmamak icin kendimi zor tutuyorum sadce. Yeter haddinizi bilin bazi kisiler kendini biliyo zaten.. cekecegim varsa ben cekerim sizin cekmenize gerek yokkk tamam mı ?
Güle güleee 😖

Köpeğe tecavüzün bu olayla ne alakası var onu anlayamadım 🤷🏻‍♀️ Burda çok sert ve saldırgan yorumlar yapıldığına katılıyorum. Ancak burda hayatını anlatarak sen insanların yorumlamasını bekliyorsun. Küçükken tacize uğradığını vs burda kimse bilemez sonuçta senin anlattığın kadarıyla hayatın yorumlanıyor. Sosyal paylaşım platformları kurtlar sofrasıdır kaldıramayanın burdan uzaklaşması daha sağlıklı olur.

Köpeğe tecavüzün bu olayla ne alakası var onu anlayamadım 🤷🏻‍♀️ Burda çok sert ve saldırgan yorumlar yapıldığına katılıyorum. Ancak burda hayatını anlatarak sen insanların yorumlamasını bekliyorsun. Küçükken tacize uğradığını vs burda kimse bilemez sonuçta senin anlattığın kadarıyla hayatın yorumlanıyor. Sosyal paylaşım platformları kurtlar sofrasıdır kaldıramayanın burdan uzaklaşması daha sağlıklı olur.
Hersey normalde benim hayatimmi garip??? Nolmus yani evlendiysek zaten bastada evlensem dogurmus olsam gene ayni seyler meydana gelicekti blki

Konularınızı okumadım ama burası her görüşün olduğu ve herkesin saygı çerçevesinde istediğini yazdığı yer.
3 çocuktan muhakkak yakınmışsınızdır da buradaki hatunlar size ne demeye 3 çocuklu adamla evlendin demiştir. Durduk yere kimse kimseye bir şey demez.

Ablacım kimse senin kötülüğün için konuşmuyor ki 🙄

Çok gençsin, büyük yükün altına girmişsin hiç gereği olmadığı halde. Yaşıtların gezip eğlenirken sen neden eve kapanıp çocuk bakasın, yazık değil mi sana😐 Sen de bu durumdan memnun değilsin ki, eski kadına kinlenmişsin çocuklarını başıma atıp gitti diye. Dava açıcam diye konu açmışsın, eee istemiyorsan evlenmeseydin yazılmış sana bu kadın zorla gel çocuklarıma bak demedi ya? Kocan net vicdansız ve 5 para etmez biri, 20lik gözü açılmamış kızı kandırmış resmen. Kocan adam olsaydı olgun yaşta, çocuklu kadına yönelirdi. Kusura bakma kocan bencil ve kötü bir insan bence. Senin anan baban arkadaşın yok muydu şu evliliği yaparken kimse ses etmedi mi?

Umarım çok mutlu olursun Mnaa, amacım üzmek değildi, hemcinsimi edilirken görmek benim ve burdaki kadınların canını acıtıyor, hangi kadın olursa olsun eşinin ve eş ailesinin hizmetçisi olmayı haketmez , taciz konusuna gelince umarım hakkını arar ve o kişiyi mahkemede süründürme cesaretini bulursun birgün...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X