Eşimden evliliğimize çaba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta çalıştığı için ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi küstugumde gönlümü almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gün önce beni arayıp neden sürekli bana geç cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna çok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma çıktığında büyütme bukadar.. güzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgün boyunca beni aramadı baktı ben dönüş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde günaydın msji aldım bende günaydın yazdım amacım onunla küsmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona göstermekti. Çıktım alışverişe napiyosun yazdı çocukları dışarı çıkarıp gezdirmek istedim şuan müsait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın geçtinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip çıktı yazmadım bişey ve en son çevrimiçi olduğumu görünce böyle devam et aferin yazdı bende üstüne hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beni
okul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni çıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım böyle devammi bı akıl verin yoksa çıldıracam