- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
En sonunda susmayi tercih edip eşimin bizzat yaşamasını izledim sonunda tokadı bastı kovdu babası bizi daha doğrusu oğlunu arada bana da bi laf etti o bahaneyle ben de arayıp sormuyorum. Dediği lafa karşılık ben bana hiç değilse bir kusura bakma demesini özür mahiyetinde ağzından çıkmasını sağlamak istiyorum çünkü çoğu kez alttan alıp günahsız yere köpek gibi özür diledim defalarca bunu o da yaşasın istiyorum çünkü hakediyor eşimin babası degmezin teki o yola durumları nasıl getirebilirim .
Bu arada kayınvalidemle hala görüşüyoruz kp in bu olayı olunca o da yalakalık safhasında şu an laf sokmadan konuşuyor mecburiyetten bı de kocasına nispet olsun diye bence. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz seneye yine gidicez karşılaşacağız ama ben özür diletmeden konuşmicam bı akil istiyorum
Bu arada kayınvalidemle hala görüşüyoruz kp in bu olayı olunca o da yalakalık safhasında şu an laf sokmadan konuşuyor mecburiyetten bı de kocasına nispet olsun diye bence. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz seneye yine gidicez karşılaşacağız ama ben özür diletmeden konuşmicam bı akil istiyorum