İstediğim oldu kp kv derdi bitti ama

Anti-Bakteriyel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
873
846
103
En sonunda susmayi tercih edip eşimin bizzat yaşamasını izledim sonunda tokadı bastı kovdu babası bizi daha doğrusu oğlunu arada bana da bi laf etti o bahaneyle ben de arayıp sormuyorum. Dediği lafa karşılık ben bana hiç değilse bir kusura bakma demesini özür mahiyetinde ağzından çıkmasını sağlamak istiyorum çünkü çoğu kez alttan alıp günahsız yere köpek gibi özür diledim defalarca bunu o da yaşasın istiyorum çünkü hakediyor eşimin babası degmezin teki o yola durumları nasıl getirebilirim .
Bu arada kayınvalidemle hala görüşüyoruz kp in bu olayı olunca o da yalakalık safhasında şu an laf sokmadan konuşuyor mecburiyetten bı de kocasına nispet olsun diye bence. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz seneye yine gidicez karşılaşacağız ama ben özür diletmeden konuşmicam bı akil istiyorum

Oğluna tokat atan adam senden özür diler mi sence ? Esin diyor mu "babam benden özür dilemeden görüşmem " falan ? Zannımca demiyordur, diyemiyordur ..bence sen de vazgeç bu sevdadan, bulaşma, sessiz sakin bak yoluna

eşinize tokat mı attı?
eşinizden özür diledi mi ki sizden dilesin hiç sanmam.
gitmeyin insan kovulduğu kapıya gitmez.
Eşim annem için giderim diyor bir gece kalır döneriz diyor bana göre de gidilmez ama dedim ya ben eşimi bu konuda yönetmeyi bıraktım bildiğini okusun onlar da etsin ağzına belki akillanır . Ağırlığını koy çok kez dedim dinletemedim

Oğluna tokat atan adam senden özür diler mi sence ? Esin diyor mu "babam benden özür dilemeden görüşmem " falan ? Zannımca demiyordur, diyemiyordur ..bence sen de vazgeç bu sevdadan, bulaşma, sessiz sakin bak yoluna
Eşim baba sevgisine aç olduğu için her seferinde sustu bu kez kararı kati babası konuşmadan konuşmayacak. Benim durum biraz farklı ben hiçbir şey yapmamama rağmen laf etti kayinvalideme dokundurarak mı diyorum acaba özür beklediğimi. Esimle kendimi bir kefeye koyarsam işimiz var haddini bilicek o pislik adam ben oğlu değilim işte fark da orda

Niye gidiyorsunuz ki? Gitmeyin! Kocama gözümün önünde tokat atacaklar küçük düşürecekler kovacaklar ben de tekrar gitmeyi düşunecegim.

Lackalasmamak gerekir giderseniz devamı da gelir .
Benim fikrim de bu zaten ama olaylarin böyle gelişmeyecegini bildiğim için önden hazırlığa başlıcam işte annesi için gidicez diyor eşim

Eşim baba sevgisine aç olduğu için her seferinde sustu bu kez kararı kati babası konuşmadan konuşmayacak. Benim durum biraz farklı ben hiçbir şey yapmamama rağmen laf etti kayinvalideme dokundurarak mı diyorum acaba özür beklediğimi. Esimle kendimi bir kefeye koyarsam işimiz var haddini bilicek o pislik adam ben oğlu değilim işte fark da orda
Öyle de , oğlunu hiçe sayan adam ,gelinini takar mi ? Bak sen de diyorsun ,esin babası konuşmadan konuşmayacak ..yani özür dilemesini değil de adım atmasını bekliyor .demek ki bu adam özür dilemeyi bilmiyor..Sen ne diye sıkıntı yapıyorsun ki ? Görüşmek zorunda mısın? Kes irtibatı, bitti gitti

Eşim annem için giderim diyor bir gece kalır döneriz diyor bana göre de gidilmez ama dedim ya ben eşimi bu konuda yönetmeyi bıraktım bildiğini okusun onlar da etsin ağzına belki akillanır . Ağırlığını koy çok kez dedim dinletemedim

ben olsam gitmem eşin çok istiyorsa kendi gitsin.
anası için danası için sonuçta adamın evi.
alsın biletini annesinin o gelsin .

Öyle de , oğlunu hiçe sayan adam ,gelinini takar mi ? Bak sen de diyorsun ,esin babası konuşmadan konuşmayacak ..yani özür dilemesini değil de adım atmasını bekliyor .demek ki bu adam özür dilemeyi bilmiyor..Sen ne diye sıkıntı yapıyorsun ki ? Görüşmek zorunda mısın? Kes irtibatı, bitti gitti
Anlatamiyorum sanırım , nasıl özür diletebilirim sorunum bu. Böyle bir ihtimal varki yardım istiyorum siz neden diğer mevzulara takildiniz anlamadım orasını da ben uzun uzadıya meseleleri anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum aslında. Çünkü konuyu actikca başka başka yerlere gidiyor başlık amacından uzaklaşıyor.

ben olsam gitmem eşin çok istiyorsa kendi gitsin.
anası için danası için sonuçta adamın evi.
alsın biletini annesinin o gelsin .
Babası yollamazki , kayınvalidem e özür dilemezse bende konuşmam gibi ufak ufak dokundursam miki . Çünkü baba-oğul bunlar elbet barisacaklar biliyorum ama ben elim bana haddini aşamaz napim ne dersiniz

Babası yollamazki , kayınvalidem e özür dilemezse bende konuşmam gibi ufak ufak dokundursam miki . Çünkü baba-oğul bunlar elbet barisacaklar biliyorum ama ben elim bana haddini aşamaz napim ne dersiniz

Açık kvde söyleyin "çok kirildim. Artik özür dilemese eski yakınlığı bekleyemez benden" diye

işte siz gitmeyin.
gidince eminim adam hiçbir şey olmamış gibi davranacak.
e haklı da lafı yutup kapısına gitmiş olacaksınız. eşinizle zaten barışacaklar . eşiniz yalnız gitsin.

Anlatamiyorum sanırım , nasıl özür diletebilirim sorunum bu. Böyle bir ihtimal varki yardım istiyorum siz neden diğer mevzulara takildiniz anlamadım orasını da ben uzun uzadıya meseleleri anlatıp kimseyi sıkmak istemiyorum aslında. Çünkü konuyu actikca başka başka yerlere gidiyor başlık amacından uzaklaşıyor.
Büyük resme bakıyorum..
Neyse ,nasıl biliyorsan öyle yap

işte siz gitmeyin.
gidince eminim adam hiçbir şey olmamış gibi davranacak.
e haklı da lafı yutup kapısına gitmiş olacaksınız. eşinizle zaten barışacaklar . eşiniz yalnız gitsin.
Afferin be valla iyi fikir eşimi nasıl ikna edicem o var şimdi . Çünkü çocuk var ya kayınvalidem aşık toruna henüz dört buçuk aylık bebeğimiz seneye bir buçuk olacak şahsen kayinvalidemi severim ve görsün isterim torununu ama o nasıl olcak kayinvalidemin köyden merkeze gelmesi gerekecek diger akrabaların evine bu durumda . O da zor. Ya da Anca kız kardeşine gidecek orda rahat oluruz ama bize aşırı yorgunluk .. başka şehirde çünkü o da yakın iki şehirden bahsediyorum

Back
X