Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim renk tutar mı? (resimli)

borntodie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
6
2
86
İstanbul
Eki Görüntüle 1929276 Eki Görüntüle 1929277 Arkadaşlar merhaba saçımı bir süre önce ombre yaptırmıştım istediğim gibi olmadı cila zamanla aktı açıcı kaldı dipleri kendi rengim saçımı evde açık kahve gibi ( ilk resimdeki gibi)yapmak istiyorum saç rengime tutar mı bu rengi tutturmak için önereceğiniz bir boya markası ve numarası varmı şimdiden teşekkürler

Dipler doğal rengi olduğu için bütün boyalar tutar.
Komple boyayacaksanız Altın kahve - dore kahve gibi duruyor istediğiniz renk. 6 dan küçük numaralarla başlayan boyaları (5-4 gibi) kullanmayın ama çok koyulaştırır.
Uçlardaki ombre gider ama muhtemelen.
İlk fotodaki de dipler kendi rengiyse eğer sadece uçlara bakır kumral boyayıp yine aynı saçı yapabilirsiniz.

kanımca da o resimde uClara bakir kahve yogun ışıltı olarak atılmış gibi duruyor dipler koyu kumral.

Çok teşekkür ederim peki saçlarımda kızıllık oluşturma ihtimali varmı bakır olsun istiyorum

Fotoğraftaki renk bakır değil.
Arkadaşın dediği gbi koyu kumral ucuna bakır kahve ışıltı var.
Komple bakır mı yapacaksınız?
bakır baya turuncu bi renk oluyor.
Loreal boyanın bakır rengi güzel açık kumralla karıştıp boyarsanız aşırı turuncu olmaz Kızıl olmaz.

Sadece uçlara atacaksanız ayrıca acıcıya vs gerek yok. Uçlara bakır kAhve uygulayın yeterli olur.

çok sağolun son birşey sormak istiyorum birde :) bu saçı açık kumral 6,0 yada 7,0 a boyasam nasıl bir renk alır tutar mı? yoksa 2 paket boya kullanacağım boyalardan biri normal kumral diğeri küllü kumral kullanmak mı daha mantıklı olur ?

Mm bakır istyip turunculuk istememek olmaz pek sadece uçları bakır olsun siyorsan o ayrı sadece uçlarına sürersin..

Bu fotoğrafta saç 7 tonlarında gibi duruyor daha koyusunu boyama derim.. Genelde bir ana renk bir küllü kullanmayı tavsiye ediyorlar.. 7.1 ve 7.0 kullanabilirsin bence.. Eğer renk tam istediğin gibi olmazsa 6 dene derim. O kadar açtırmışsın koyultma hemen.. :)

Be saçınun uçları çok hoş küllü duruyor direk iki küllüyü boyama yeşillenebilir. Bir ana bir küllü kullan bence ^^
Tüm saça uyguladığında çok hafif bir üstlerde turuncumsu renk olabilir o da saçın kendi rengi olduğu için boyanın açmasını hemen aldığı için. Ama sonra cila yaparsın

Rica ederim :)
Şimdi doğal ton istiyorsan eğer 7.1 ve 7.0 kullan bence koyulaşmasın saçın ve turunculaşmasın. Mackenzie ninde dediği gbi 2 küllü bariz yeşillik veriyor.
Koyulaşsın istersen 6.0 kullan 7.1 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…