• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstediğim yer olmadı

Inffinity

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
214
417
303
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kimya bölümünü kazandım ama pek içime sinmedi :14:
Ek tercih yapma hakkım yok dimi?
Bişey daha sormak istiyorum. Kyk'dan yurt başvurusu yapacaktım ama ara sınıf diyor. Farkeder mi?

Tüh ya :14:
"2013–2014 ÖĞRETİM YILI YURT İÇİ ARA SINIF YURT MÜRACAATIDIR" yazıyor ve okula giriş yılınız yerinde 2013 yok.

İçine sinmeyecek bir yeri nasıl yazabiliyorsun?!
Çocuk oyuncağı değil ki bu. Çok önemli bir karar.
Neresi olursa olsun, yeter ki olsun mantığı mı bu?!
Eğer öyleyse memnun olmaya bak.
Aksi halde üzülmen normal tabii.
Artık yapacak bir şey yok.
Ancak seneye değil de , sonraki seneye bir daha hazırlanabilirsin belki.

İstemediğimden değil daha çok istediğim yerler vardı oralar olmadı.
Gitmem lazım ama seneye tekrar sınava girmeyi düşünüyorum

fark eder.Yeni kazananlar için ayrı bir bölüm açılıcak yurt başvurusu için

Oarada okumus bırı olarak yazayım
Okul cok guzel manzarada

Emın ol 1 sene sonra tek sıkıntın bölüm olur okuldan memnun kalırsın

Kyk nın yurdunda kaldım ıkı tane yurdu var bırı okula daha yakın
O 4 kişilik
Ozel yurt olacakmıs sonradan devlet yurdu olmus sanırım

Dıgerı benım kaldıgım bogaza yakın 8 kişilik

Ama oyle guzel gunler gecırdım kı hıc demedım burda keske kalmasaydım dıye

Yemeklerı yurdun cok guzeldı okulda pek yemedım ama yedıgım kadar oda guzel dı

Sankı bıraz pahalı yanı ben eskişehirde de okudum ögrencı az parayla dunya yemek yıyebılıyordu ama orası oyle degıl

Ama pişman olmazsın yaa

Yatak battanıye onlardan battanıye cok kotuydu sımdı nasıl bılmıyorum

Ama temızlık sureklı yapılıyordu tabı odaları sırayla bız temızlıyorduk ama tuvalet banyoyu onlar
Camasır makınesıde vardı ama paralı:)))))
Sormak ıstedıın varsa cevaplarım hakkında hayırlısı olsun

kazandığın yer bence çok güzel rabbim böylesini hayırlı kılmış demek ki senin için...
Bence tercihlerimin içinde çanakkale olacak

İstemediğimden değil daha çok istediğim yerler vardı oralar olmadı.
Gitmem lazım ama seneye tekrar sınava girmeyi düşünüyorum

bu yıl kazandığın için seneye puanın düşmez mi?
ah üniversite yılları,
yerinde olmayı öyle çok isterdim ki, ama geçti gitti o günler

Son düzenleme:
bence çok güzel bi okul ve çanakkale güzel bi şehir ayrıca bölümünüz de çok iyi
bence gidince çok memnun kalacaksınız

Ben tercih döneminde kendi kendime asla 'acaba' dediğim yeri yazmayacağım demiştim. İçine sinmeyecek bir yer yazmasaydın keşke ama şöyle de bir şey var hayırlısı buymuş.. Çanakkale çok güzel bir şehir duyduklarım gördüklerimde okul için hiçte kötü bir şey demiyorlar.
Bence sonuç hiçte kötü değil baştaki cümlemi sen içime sinmedi dediğin için söyledim :)) ama öyle düşünme hayırlısı olsun canım benimm umarım herşey gönlünce olur :)))

ah üniversite yılları,

​Düşüyor canım bu sene yerleştigi için kayıt yaptırsada yaptırmasada okul puanı kırılır.

fark eder.Yeni kazananlar için ayrı bir bölüm açılıcak yurt başvurusu için
O zaman şimdi başvuru yapmıcam? Ne zaman başlıyor bilginiz var mı?
Oarada okumus bırı olarak yazayım
Okul cok guzel manzarada

Emın ol 1 sene sonra tek sıkıntın bölüm olur okuldan memnun kalırsın

Kyk nın yurdunda kaldım ıkı tane yurdu var bırı okula daha yakın
O 4 kişilik
Ozel yurt olacakmıs sonradan devlet yurdu olmus sanırım

Dıgerı benım kaldıgım bogaza yakın 8 kişilik

Ama oyle guzel gunler gecırdım kı hıc demedım burda keske kalmasaydım dıye

Yemeklerı yurdun cok guzeldı okulda pek yemedım ama yedıgım kadar oda guzel dı

Sankı bıraz pahalı yanı ben eskişehirde de okudum ögrencı az parayla dunya yemek yıyebılıyordu ama orası oyle degıl

Ama pişman olmazsın yaa

Yatak battanıye onlardan battanıye cok kotuydu sımdı nasıl bılmıyorum

Ama temızlık sureklı yapılıyordu tabı odaları sırayla bız temızlıyorduk ama tuvalet banyoyu onlar
Camasır makınesıde vardı ama paralı:)))))
Sormak ıstedıın varsa cevaplarım hakkında hayırlısı olsun
Herşeyden memnundun yani? Aslında sevdiğim ve anladığım bir bölüm ama orda nasıl olur bilemiyorum. Üniversitede herşey farklı oluyor (:
kazandığın yer bence çok güzel rabbim böylesini hayırlı kılmış demek ki senin için...
Bence tercihlerimin içinde çanakkale olacak
Güzelliğine bişey diyemem tabii çok güzel de ilk tercihlerimden çıksaydı daha çok sevinirdim.
ah üniversite yılları,
Bilmiyorum kayıt yaptırınca da mı düşüyor?
bence çok güzel bi okul ve çanakkale güzel bi şehir ayrıca bölümünüz de çok iyi
bence gidince çok memnun kalacaksınız
İnşallah ya..
Ben tercih döneminde kendi kendime asla 'acaba' dediğim yeri yazmayacağım demiştim. İçine sinmeyecek bir yer yazmasaydın keşke ama şöyle de bir şey var hayırlısı buymuş.. Çanakkale çok güzel bir şehir duyduklarım gördüklerimde okul için hiçte kötü bir şey demiyorlar.
Bence sonuç hiçte kötü değil baştaki cümlemi sen içime sinmedi dediğin için söyledim :)) ama öyle düşünme hayırlısı olsun canım benimm umarım herşey gönlünce olur :)))
İlk tercihlerimden çıkar diye pek düşünmemiştim. İyiyse daha çok sevebilirim (:
​Düşüyor canım bu sene yerleştigi için kayıt yaptırsada yaptırmasada okul puanı kırılır.
Okuyunca da mı düşüyor? İyi olmadı bu ya..

Bugün kyk sitesi yeni girenlen için yurt başvurusu seçeneğini getirmişti bakabilirsin.

Ayrıca düzenli olarak orayı takip et daha sonra burs kredi başvurusuda yapıcaksın ordan.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kimya bölümünü kazandım ama pek içime sinmedi :14:
Ek tercih yapma hakkım yok dimi?
Bişey daha sormak istiyorum. Kyk'dan yurt başvurusu yapacaktım ama ara sınıf diyor. Farkeder mi?

ben de kimya lisans okuyorum.şu an olası bir meslektaşım olarak görüyorum. kimya zor bir bölüm ama zevkli çanakkale de güzel bir şehir.eğer kimyayı seversen başarabilirsin. evet iş imkanları konusunda biraz problemli ama insan istedikten sonra.
yurt başvuruları filan sizin için yakında başlar yeni kayıt ve ara sınıf birbirinden faklı tarihlerde zaten şu anki form ara sınıflara göre düzenlenmiş olması lazım.mutlaka duyurulur yakında hakkında hayırlısı olsun.

ahahahahhaha buna mı takıldın diyeceksiniz bana ama ben meraklı bir insanım asıl istediğin ilk sıra bölümlerin neydi canım :9::9::9: ayrıca yanılmıyorsam burs başvuruları okul kayıtları ile beraber ağustosta başlar

Ek tercih hakkin yok fa kat bolumun harika
Allah herkeze nasip etmez
Bence degerini bil

Bugün kyk sitesi yeni girenlen için yurt başvurusu seçeneğini getirmişti bakabilirsin.
29 Temmuz'da başlayacakmış
Ayrıca düzenli olarak orayı takip et daha sonra burs kredi başvurusuda yapıcaksın ordan.
Evet onları da yapmam lazım. Unutmam inşallah..

ben de kimya lisans okuyorum.şu an olası bir meslektaşım olarak görüyorum. kimya zor bir bölüm ama zevkli çanakkale de güzel bir şehir.eğer kimyayı seversen başarabilirsin. evet iş imkanları konusunda biraz problemli ama insan istedikten sonra.
yurt başvuruları filan sizin için yakında başlar yeni kayıt ve ara sınıf birbirinden faklı tarihlerde zaten şu anki form ara sınıflara göre düzenlenmiş olması lazım.mutlaka duyurulur yakında hakkında hayırlısı olsun.
Kimya'yı severim ben anlarım da. İş imkanı var diye biliyorum ama?
Evet üniversiteye giriş yılınız en son 2012 diye geçiyor ara sınıf başvurusunda.
ahahahahhaha buna mı takıldın diyeceksiniz bana ama ben meraklı bir insanım asıl istediğin ilk sıra bölümlerin neydi canım :9::9::9: ayrıca yanılmıyorsam burs başvuruları okul kayıtları ile beraber ağustosta başlar
İlk sıra Muğla, Moleküler Biyoloji ve Genetik'ti annem de orayı çok istiyordu. Bir de Yıldız Teknik, Fizik vardı ben de orayı çok istiyordum. (: 4. tercihim çıktı.
Okul kayıtları Eylül'de başlayacak, burs da mı aynı zamanda çıkar?

Ek tercih hakkin yok fa kat bolumun harika
Allah herkeze nasip etmez
Bence degerini bil
Sevdiğim bir bölüm benim de. Pek fazla üzülmedim ama çok istediğim yerlerden biri olsaydı daha iyi olurdu (:

29 Temmuz'da başlayacakmış

Evet onları da yapmam lazım. Unutmam inşallah..

Kimya'yı severim ben anlarım da. İş imkanı var diye biliyorum ama?
Evet üniversiteye giriş yılınız en son 2012 diye geçiyor ara sınıf başvurusunda.

İlk sıra Muğla, Moleküler Biyoloji ve Genetik'ti annem de orayı çok istiyordu. Bir de Yıldız Teknik, Fizik vardı ben de orayı çok istiyordum. (: 4. tercihim çıktı.
Okul kayıtları Eylül'de başlayacak, burs da mı aynı zamanda çıkar?

Sevdiğim bir bölüm benim de. Pek fazla üzülmedim ama çok istediğim yerlerden biri olsaydı daha iyi olurdu (:

burs o zaman çıkmaz canım burs başvurusu yaparsın yanılmıyorsam ekimde belli oluyor ve siz ocakta almaya başlarsınız çıkarsa . ayrıca canım bölümünün içine sinmeme nedeni de şu olsa gerek. bir çok tercih belirlemişsin kendine . yani eğer ki atıyorum moleküler biyoloji ve genetiği kendine ana hedef seçip tüm üniversitelerine göre hazırlansaydın yada kimya okuyacağım ben deyip ona göre hazırlansaydın üzülmezdim sanırım . ama olsun hayırlısı buymuş kimyayı seviyorsan eminim bölümüne hemen adapte olacaksındır.

Son düzenleme:
Back
X