Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstemediğimden değil daha çok istediğim yerler vardı oralar olmadı.
Gitmem lazım ama seneye tekrar sınava girmeyi düşünüyorum
bu yıl kazandığın için seneye puanın düşmez mi?
ah üniversite yılları,
yerinde olmayı öyle çok isterdim ki, ama geçti gitti o günler
O zaman şimdi başvuru yapmıcam? Ne zaman başlıyor bilginiz var mı?fark eder.Yeni kazananlar için ayrı bir bölüm açılıcak yurt başvurusu için
Herşeyden memnundun yani? Aslında sevdiğim ve anladığım bir bölüm ama orda nasıl olur bilemiyorum. Üniversitede herşey farklı oluyorOarada okumus bırı olarak yazayım
Okul cok guzel manzarada
Emın ol 1 sene sonra tek sıkıntın bölüm olur okuldan memnun kalırsın
Kyk nın yurdunda kaldım ıkı tane yurdu var bırı okula daha yakın
O 4 kişilik
Ozel yurt olacakmıs sonradan devlet yurdu olmus sanırım
Dıgerı benım kaldıgım bogaza yakın 8 kişilik
Ama oyle guzel gunler gecırdım kı hıc demedım burda keske kalmasaydım dıye
Yemeklerı yurdun cok guzeldı okulda pek yemedım ama yedıgım kadar oda guzel dı
Sankı bıraz pahalı yanı ben eskişehirde de okudum ögrencı az parayla dunya yemek yıyebılıyordu ama orası oyle degıl
Ama pişman olmazsın yaa
Yatak battanıye onlardan battanıye cok kotuydu sımdı nasıl bılmıyorum
Ama temızlık sureklı yapılıyordu tabı odaları sırayla bız temızlıyorduk ama tuvalet banyoyu onlar
Camasır makınesıde vardı ama paralı:)))))
Sormak ıstedıın varsa cevaplarım hakkında hayırlısı olsun
Güzelliğine bişey diyemem tabii çok güzel de ilk tercihlerimden çıksaydı daha çok sevinirdim.kazandığın yer bence çok güzel rabbim böylesini hayırlı kılmış demek ki senin için...
Bence tercihlerimin içinde çanakkale olacak
Bilmiyorum kayıt yaptırınca da mı düşüyor?bu yıl kazandığın için seneye puanın düşmez mi?
ah üniversite yılları,
yerinde olmayı öyle çok isterdim ki, ama geçti gitti o günler
İnşallah ya..bence çok güzel bi okul ve çanakkale güzel bi şehir ayrıca bölümünüz de çok iyi
bence gidince çok memnun kalacaksınız
İlk tercihlerimden çıkar diye pek düşünmemiştim. İyiyse daha çok sevebilirimBen tercih döneminde kendi kendime asla 'acaba' dediğim yeri yazmayacağım demiştim. İçine sinmeyecek bir yer yazmasaydın keşke ama şöyle de bir şey var hayırlısı buymuş.. Çanakkale çok güzel bir şehir duyduklarım gördüklerimde okul için hiçte kötü bir şey demiyorlar.
Bence sonuç hiçte kötü değil baştaki cümlemi sen içime sinmedi dediğin için söyledim :)) ama öyle düşünme hayırlısı olsun canım benimm umarım herşey gönlünce olur :)))
Okuyunca da mı düşüyor? İyi olmadı bu ya..​Düşüyor canım bu sene yerleştigi için kayıt yaptırsada yaptırmasada okul puanı kırılır.
Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Kimya bölümünü kazandım ama pek içime sinmedi
Ek tercih yapma hakkım yok dimi?
Bişey daha sormak istiyorum. Kyk'dan yurt başvurusu yapacaktım ama ara sınıf diyor. Farkeder mi?
29 Temmuz'da başlayacakmışBugün kyk sitesi yeni girenlen için yurt başvurusu seçeneğini getirmişti bakabilirsin.
Evet onları da yapmam lazım. Unutmam inşallah..Ayrıca düzenli olarak orayı takip et daha sonra burs kredi başvurusuda yapıcaksın ordan.
Kimya'yı severim ben anlarım da. İş imkanı var diye biliyorum ama?
ben de kimya lisans okuyorum.şu an olası bir meslektaşım olarak görüyorum. kimya zor bir bölüm ama zevkli çanakkale de güzel bir şehir.eğer kimyayı seversen başarabilirsin. evet iş imkanları konusunda biraz problemli ama insan istedikten sonra.
yurt başvuruları filan sizin için yakında başlar yeni kayıt ve ara sınıf birbirinden faklı tarihlerde zaten şu anki form ara sınıflara göre düzenlenmiş olması lazım.mutlaka duyurulur yakında hakkında hayırlısı olsun.
İlk sıra Muğla, Moleküler Biyoloji ve Genetik'ti annem de orayı çok istiyordu. Bir de Yıldız Teknik, Fizik vardı ben de orayı çok istiyordum.ahahahahhaha buna mı takıldın diyeceksiniz bana ama ben meraklı bir insanım asıl istediğin ilk sıra bölümlerin neydi canımayrıca yanılmıyorsam burs başvuruları okul kayıtları ile beraber ağustosta başlar
Sevdiğim bir bölüm benim de. Pek fazla üzülmedim ama çok istediğim yerlerden biri olsaydı daha iyi olurduEk tercih hakkin yok fa kat bolumun harika
Allah herkeze nasip etmez
Bence degerini bil
29 Temmuz'da başlayacakmış
Evet onları da yapmam lazım. Unutmam inşallah..
Kimya'yı severim ben anlarım da. İş imkanı var diye biliyorum ama?
Evet üniversiteye giriş yılınız en son 2012 diye geçiyor ara sınıf başvurusunda.
İlk sıra Muğla, Moleküler Biyoloji ve Genetik'ti annem de orayı çok istiyordu. Bir de Yıldız Teknik, Fizik vardı ben de orayı çok istiyordum.4. tercihim çıktı.
Okul kayıtları Eylül'de başlayacak, burs da mı aynı zamanda çıkar?
Sevdiğim bir bölüm benim de. Pek fazla üzülmedim ama çok istediğim yerlerden biri olsaydı daha iyi olurdu![]()