İstediğiniz burun şeklini doktora nasıl anlattınız?

betizmm54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
157
31
13
30
Kızlar ben doktora istediğim burun şeklini anlatamayacagim diye ödüm kopuyor.. ben burnumun her açıdan küçülmesini istiyorum. Mesela burnum geniş,burun deliklerim büyük, kemerli ve uzun bir burnum var. Nasıl kendimi aciklayabilirim nasıl anlatabilirim? Siz nasıl anlattiniz hayalinizdeki burnu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese hayırlı sahurlar dilerim:KK36:

Canım bence resim götür bu kadar küçülmesini istiyorum mümkünmü diye sor çok aşırı bi küçültme yapmazlar ama

Canım bence resim götür bu kadar küçülmesini istiyorum mümkünmü diye sor çok aşırı bi küçültme yapmazlar ama
Kemeri zaten her doktor alıyor onda problem yok fakat uzunluğunu kısaltıp burun genişliğimi daraltir mi supheliyim:KK43:

Son düzenleme:

Ya bende resim gösterdim tam olarak nasil istedigimi bildiginiz gibi hafif kalkik hafif kavisli kizlarin! arkadaslarim diyo öyle yapmamis ne kavis var nede kalkik diyolar ve onlar beni sikintiya soktular! Bi taraf misal komple düz bi taraf biraz kavis nasil olur ya

Ya bende resim gösterdim tam olarak nasil istedigimi bildiginiz gibi hafif kalkik hafif kavisli kizlarin! arkadaslarim diyo öyle yapmamis ne kavis var nede kalkik diyolar ve onlar beni sikintiya soktular! Bi taraf misal komple düz bi taraf biraz kavis nasil olur ya
kaç ay olduu

Kızlar ben doktora istediğim burun şeklini anlatamayacagim diye ödüm kopuyor.. ben burnumun her açıdan küçülmesini istiyorum. Mesela burnum geniş,burun deliklerim büyük, kemerli ve uzun bir burnum var. Nasıl kendimi aciklayabilirim nasıl anlatabilirim? Siz nasıl anlattiniz hayalinizdeki burnu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese hayırlı sahurlar dilerim:KK36:

Hayalimdeki burunu bırak doktoru bile ameliyat masasında gördüm hahah geldi burnuma çizgiler çizdi fotoğrafımı çekti, odasına gitti herşeyi ayarlayıp geri geldi ve ameliyatı yaptı. Ne kadar anlatsanız da o size gidecek burnu seçer ve yapar. Cillop gibi doğal ve güzel bir burnum oldu.

Hayalimdeki burunu bırak doktoru bile ameliyat masasında gördüm hahah geldi burnuma çizgiler çizdi fotoğrafımı çekti, odasına gitti herşeyi ayarlayıp geri geldi ve ameliyatı yaptı. Ne kadar anlatsanız da o size gidecek burnu seçer ve yapar. Cillop gibi doğal ve güzel bir burnum oldu.
Hangi doktor acaba

7 hafta herhalde ama sonuc istedigim gibi degil özlikle bu burunun resmini gösterdim böyle olmasin diye ama cevremdikler düz uzun diyip duruyolar estetik doktoruna gitseydin diyolar oysaki estetik amacliydi?? ya piskoligim alt üst :KK43: sisliklermi düz uzun gösteriyo?
canım daha kavis için üzülme kaç kişinin okudum 4. 5. aylarda gözükmeye başlamış diye 7 hafta erken. uzunluğu da belli olmaz bi kaç ay ver kendine

canım daha kavis için üzülme kaç kişinin okudum 4. 5. aylarda gözükmeye başlamış diye 7 hafta erken. uzunluğu da belli olmaz bi kaç ay ver kendine

Cevremde herkezib estetik cerrahina gitseydib demelerine üzüldüm burnun ucu düsük vs vs sen üzülme diye demedim demeleri o gün ameliyat öncesi yemin ediyom kacmayi düsündüm cünkü biliyodum istemedigim burun olacagini paraya yazik edecegime :KK43: bu gidisle 2. ameliyati yaptircam zaten doktorumda dedi 2. ameliyatda güzel sonuc olurmus hafif kalkik olsaydi yine raziydim ! :KK43: :KK43: okadar göze batacak karadeniz burnuda yoktu acikcsasi

Merhaba, ben gece cuma ameliyat oldum ameliyattan bir gun once gorusmem vardi, doktor elliyle bir kac ornek gosterdi ama hic begenmedim. Ondan sonra bana hastalarin fotolarini gosterdi ameliyat ettigi. Durustxce begenmedigimi ve benim aklimda daha farkli bir model oldugunu soyledim. Fotograf gosterdim istedigim modelden. Tamam dedi

Back
X